Igre

udri napokon i portabilno

Aside Banners

Hit igra Fortnite odsad dostupna svima na iPhone uređajima

Piše , Objavljeno

Prošli mjesec je najavljeno da će Fortnite, nevjerojatno popularna multiplayer online TPS igra, biti dostupan na iOS uređajima, a sada ga napokon može zaigrati apsolutno svatko. Naravno – pod apsolutno svatko su mislili svatko tko ima barem iPhone SE/6S i kasnije modele na kojima se vrti iOS 11.

Prije nekoliko dana ste mogli peglati Epic Gamesov epski hit Fortnite samo ako ste imali pozivnicu za betu, ali sada bez ikakvih problema možeš peglati ovu hitčinu od igre koju igrači PUBG-ja baš i ne vole jer su im pokrali sve fore.

Fortniteu popularnost nevjerojatno raste još od početka godine, a čak se i Drake uključio u gejmanje na Twitchu, porušili su se neki rekordi i igra je od tog trenutka još više pred očima nikad/povremeno gejmerske javnosti.

fortnite ios2

Igra je besplatna za igranje, a Epic Games se financira od nekih in-game kostima, itema i opcionalne tromjesečne pretplate. Čini nam se da je Playerunknown’s Battlegrounds nadmašen, bez obzira htjeli to PUBG fanovi priznati ili ne.

Kako god bilo – gejmeri i povremeni gejmeri najviše profitiraju od ovakvog razvoja događaja, a brinemo se da bi vam djeci ocjene u školi mogle ispaštati sad kad je Fortnite sletio na iOS.

Rješenje? Daj klincima Nokiju 3310, neka peglaju snejka, uzmi si iOS uređaj i peglaj Fortnite doma.

SKINI OVDJE FORTNITE ZA IPHONE i/ili IPAD

TAGOVIfortnite Gaming igre iOS iPhone

Komentiraj