Igre

retro igranje

Igra HydroToss nas vraća u prošlost…

…ne tako daleku, ali daleko ugodniju i jednostavniju prošlost u kojoj su gadgeti bili jednostavni, nisu koštali ko' rabljeni auto, niti su tražili vezu na internet i broj kreditne kartice.

Piše , Objavljeno

hydrotoss

hydrotoss


Doduše, HydroToss će vas tražiti broj kartice, ali nakon što vas očeše za 1,99 američkih dolara (ono, deset kuna) pružit će vam sate retro zabave. HydroToss je igra za mobilne platforme koja evocira ‘handheld’ igrice punjene vodom u kojima smo prije dvajst’ i kusur godina natjeravali plastične obruče ili kuglice kroz različite zadatke. Odlično dizajnirana igra ima bezbroj nivoa i varijanti, rezultati se mogu šerati na društvenim mrežama, a autori najavljuju brojne nadogradnje i poboljšanja, čak i multiplayer, te skori izlazak verzije za iPad.

Autori su nače domaći dečk:za vizualni dio zadužen je Filip Filković Philatz, redatelj brojnih nagrađivanih spotova, dok se za stvari ispod haube pobrinuo nagrađivani programer Mijo Kaliger. Njih dvojica posvetili su se razvoju mobilnih aplikacija i igara, a sudeći po HydroTossu, dobro im je krenulo!

TAGOVIHydroToss igre iPad iPhone mobilne igre

Komentiraj