Igre

age ain't nuthin but a number

Aside Banners

Igračke za odrasle koje morate imati!

Piše , Objavljeno

Ne, ne, ne mislimo na seksualne igračke, vi perverznjaci stari. Pričamo o pravim igračkama za geekove (i sve ostale kojima se sviđa popis) koje su itekako korisne (naravno da jesu) pa vam nitko neće moći prigovarati što ih posjedujete u takvoj poodmakloj dobi.

BB-8 Sphero Droid

Screenshot_17

Tagline na ThinkGeeku je parafrazirani Chamillionaireov hit Ridin’ “They see me rollin’, they BB-8in’“. Sviđa nam se i onaj univerzalni – “Ovo je droid kojeg tražite”.
BB-8 će vrlo brzo postati simbol nove Star Wars trilogije jer narančasti Yoda se sigurno neće uspjeti progurati, a nijedan drugi, noviji lik nije dobio dovoljno vremena na ekranu da bi bio marketabilan. Ako želite imati vlastitog Bibija (tako ga mi zovemo odmilice), morat ćete izdvojiti 150 dolara. Smartfon je Bibijeva pokretačka snaga (spaja se Bluetoothom), zahvaljujući njemu možete snimati, slati i gledati virtualne holografske videje. Reagira na vaš glas. Kotrlja se kao saborski zastupnici kojima su izmaknuli fotelju. Vrhunski proizvod, jedino smatramo da su mogli malo bolje riješiti vizualne detalje.

Prema Timeu, Angela Merkel je osoba godine, a Bibi Osmica je igračka godine. Želimo ju, moramo ju imati… Bibi Osmicu, ne Angelu.

Zašto je koristan? Znaš onog malenog pauka kojeg se bojiš već danima, ali mu se odbijaš približiti? Bibi će ga pregaziti za tebe. A možeš i “frikautat” svoje kućne ljubimce.

KUPI!

Ocarina

a8f6_zelda_ocarina

Ne znaš što je okarina? Vilinska flauta. Ne, to nije eufemizam za Legolasov ponos već instrument iz serijala The Legend of Zelda. I dalje nam je Ocarina of Time jedna od najboljih igara svih vremena, a sada napokon možemo posjedovati pravu okarinu i osvetiti se ukućanima koji nam nisu dali da igramo Nintendo 64 dok traje Dnevnik ili “I bogati plaču”.

Zašto je korisna? Zato što u kritičnim trenucima možeš odsvirati glazbenu rečenicu i pozvati galopirajućeg konja koji će te spasiti od nedaća

KUPI!

Joker i Harley Quinn skulptura

Joker Harley Quinn

Ovo je više za pokloniti djevojkama jer ljubav i slavni parovi, makar i imaginarni, nisu za tebe.

Imaš djevojku u koju si ludo zaljubljen? Ništa ne može bolje opisati tu ludost nego ova skulptura inspirirana jednom naslovnicom Batmana. Osim možda njezine lude oči kad shvati da si zapravo kupio ovu skulpturu sebi, a ona čak ni ne voli superjunake ni superzlikovce. No – ako pretrpi taj udarac u božićni duh bez povisivanja tona, ona je prava. Ženi ju.

Zašto je korisno? Za prekidanje veza s curama koje ne vole iste stvari u životu koje ti voliš.

KUPI

Zli USB krak

Baka je uvijek govorila da su “konpjutori sam đavo”. Namontiraj ovaj čudovišni krak na USB ulaz i pokaži da je baka bila u pravu. Nažalost, ovi krakovi ne mogu pohraniti nikakve podatke, ali smo sigurni da će izbezumiti ljude u vašoj okolini.

Zašto je korisno: Nećeš morati nećacima paliti igrice i crtiće kada ti na božićni dan dođu u posjet jer neće htjeti ni blizu zlom računalu s krakovima.

Kupi!

Minecraft kramp stylus

Ako si ovisan o Minecraftu toliko da ćeš ga čak igrati i na Androidu, onda ti treba ovaj kramp stylus kako bi što realnije igrao ovužaj interplanetarni hit. U Minecraftu je najbitniji osjećaj simulacije pa će vam ovo svakako trebati. A možete ga koristiti i kao stylus jer prsti vam nisu dovoljni za svakodnevnu interakciju s vašim prijenosnim gadgetima.

f26a_minecraft_pickaxe_touchscreen_stylus

Zašto je koristan? Da razbijaš kao pravi Minecraftaš.

KUPI!

The United Monsters

united monsters

Hobby Design iz Koreje je napravio ove fantastične figurice od lijevanog betona. Čudovišta ima doista mnogo, ali možemo vas uvjeriti da gotovo nitko na ovim prostorima nema slične figure/igračke. Vjerojatno zato što je proces narudžbe kompliciran s obzirom da je njihova webstranica uglavnom na korejskom.

Cijena pakiranja je otprilike 25$, a unutra ćete pronaći igračku, privremenu tetovažu (jer smo toliko loodee) i nekoliko naljepnica.

Zašto je korisno? Jer ćeš naučiti korejski.

KUPI!

Posljednji dani jeseni

last_days_of_autumn_25__83664

CoarseLife je brand vinilskih igračaka iz Hong Konga koji kroz svoje kreacije priča priče – često tužne. Nama se najviše svidjela ova “Last Days of Autumn” gdje tužni komad drveta trpi udarce sjekirama, ali je nažalost rasprodana. Ili na sreću, s obzirom da CoarseLife igračke mogu doći i po cijeni od 400 dolara.

Zašto je korisno? Ako se uspiješ dokopati ovoga, sve cure će misliti da si jako sladak i rasplakat će se na ovu scenu.

Nećeš kupit, ali vidi sajt!

7-inčni Munny World s markerima

Munny je Kidrobotov projekt zahvaljujući kojem svatko može biti umjetnik – bez obzira jeste li klinac ili profesionalni dizajner. Dobijete praznu figuru s kojom možete raditi štogod želite, uz neke od njih dolaze naljepnice, uz neke markeri, uz neke krede, a dolaze i u različitim veličinama. Model koji bismo mi izabrali je sedam inčni Munny World s markerima koji je puno više kul nego whiteboard ili post-it papirići. Možete pisati popis za kupnju na njemu, podsjetnike, a možete ga i pretvoriti u nekog od svojih najdražih likova. Boja se vrlo jednostavno uklanja. Zahvaljujući Kid Robotu smo shvatili kako je svijet art igračaka jedno divno mjesto.

Ako vam se ne sviđa Munny, prosurfajte malo sajtom, tamo imate i Dunnya i Yummya i Labbita, različite likove sa stvarno nevjerojatnim dizajnovima.

Cijena je samo 20 dolara.

Zašto je korisno? Nahranit ćeš umjetnika u sebi.

KUPI!

Air Hog Millenium Falcon drone

Nismo pretjerano zagrizli za dronove. DOSAD! Millenium Falcon dron? Napokon ćemo moći upravljati najkul svemirskim brodom ikad. Pa ima da ulijećemo na Star Trek konvencije sa Star Wars zastavama svezanim za Milenijskog sokola. Nažalost, Amazon ovaj uređaj ne šalje na hrvatske adrese, ali ako malo izguglate – pronaći ćete način.

Screenshot_15

Zašto je koristan? Ne treba biti koristan – to je Millenium Falcon. I zapravo leti.

KUPI!

TAGOVIigračke kidrobot marvel nintendo pokloni star wars superjunaci

Komentiraj