Igre

video

HCL otkriva što ćemo igrati u gamerskom rujnu

Gameri su zadnja dva mjeseca morali raditi one naporne stvari poput kupanja u moru, sunčanja i ljenčarenja u hladovini ispod obližnjeg hrasta. Zašto? Tri riječi - ljetna suša igara.

Piše , Objavljeno

Jednostavno ih nije bilo, nisu izlazile, a ono malo što je i ugledalo svijetlo dana bilo je ili osrednje ili loše. No tome je sada kraj – stigao je rujan, a s njime i početak krasne jesenske sezone za gamere. Ekipa s HCL portala je toliko sretna zbog ove činjenice da su i za ovaj mjesec sastavili svoj posebni video special (kao, inače ga ne bi napravili, uopće ih ne rade svaki mjesec) koji pod naslovom “Što ćemo igrati u 9. mjesecu” objašnjava… pa, što ćemo igrati u 9. mjesecu!

Točnije, video special koji možete pogledati ispod, uz naraciju glavnog urednika HCL-a, prikazuje samo neke istaknutije naslove, a kako je rujan pun potencijalnih hitova poput nove Driver igre, Dead Islanda te novog Gears of War nastavka, definitivno vrijedi kliknuti i na link ispod videa, iza kojeg se nalazi HCL-ova puna lista datuma izlaska igara u rujnu.

HCL:Datumi izlaska igara u rujnu (puna lista)

TAGOVIDead Island Driver gears of war hcl igre

Komentiraj