Igre

udri

Aside Banners

KAKVA PONUDA Football Manager 2020 je BESPLATAN kako bi olakšali samoizolaciju – oni su naši junaci!

Piše , Objavljeno

Legendarni Football Manager je već desetljećima igra koja izazivanjem ovisnosti ugrožava san, higijenske navike i veze. To je blagoslov i kletva koju može shvatiti samo drug patnik koji je prošao muke s klubom iz druge hrvatske lige te osvojio Ligu prvaka. To je svijet u kojem nema korumpiranih menadžera već sve ide kako treba, osim kada u zadnjoj minuti primiš gol i zbog pravila gola u gostima ispadneš iz nacionalnog kupa.

Zbog teške zdravstvene situacije u svijetu, susrećemo se s brojnim problemima na koje barem na trenutke pokušavamo zaboraviti. Nogometa nema, a što je bolje od peglanja bilo koje edicije Football Managera? Pa – besplatno izdanje NOVOG Football Managera.

Da, dobro ste pročitali. Football Manager 2020 je potpuno besplatan. Možeš ga se dokopati besplatno sve do srijede, 25. ožujka, ali nemoj puno čekati.

Sve što trebaš je downloadati Steam za PC ili Mac i ondje ga možeš naći potpuno besplatno.

Izvor: Footballmanager.com

Edit nakon što smo odigrali pola sezone s Arsenalom: Nije nam vrag dao mira, morali smo još malo kopati kako bismo izbjegli dvosmislenost ove ponude. Iiiii kvaka nažalost postoji – besplatno ga možeš igrati samo idućih 6 dana. Onda se sadržaj zaključava, ali ako kupiš igru – možeš nastaviti savegameove. I dalje je okej, 6 dana besplatnog menadžera je bolje nego ništa.

TAGOVIcoronavirus football manager