Igre

daj još ovakvih

Aside Banners

Kratki Zelda fan film nas vraća u najbolje dane djetinjstva kad smo peglali Nintendo 64

Piše , Objavljeno

The Legend of Zelda je od samih početaka bio vrhunski serijal na svim igraćim platformama, ali adaptacije nisu prošle najbolje – jedina adaptacija je bila televizijska serija s kraja osamdesetih koju nije voljela ni kritika ni publika (a vjerojatno ni sokol).

Doživjela je samo 13 epizoda, a svejedno je uspjela iritirati svakog tko ju je gledao, ponajviše catchpraseom koju je Link čitavo vrijeme ponavljao. Evo zbir da se i vi malo sekirate.

Internetima se šire priče da bi Netflix mogao napraviti igranu seriju prema Zelda predlošku, ali dok se to ne ostvari možemo uživati u nečemu što nije bilo moguće krajem osamdesetih (zbog tehnoloških ograničenja i nedovoljne proširenosti interneta) – fan filmu temeljenom na Zeldi i odličnom nastavku igre Majora’s Mask. Iako više volimo Ocarina of Time, ova priča o nastanku Skull Kida je vrh. Ovaj fan film je napravio Ember Lab, tvrtka koja se fokusira na animaciju i igre, a količina detalja je nevjerojatna. Bilo bi lijepo kada bismo mogli vidjeti dugometražno ostvarenje.

Nažalost, poznato je da Nintendo redovito tuži i briše sve fanovske projekte koji imaju veze s njihovim likovima, nadamo se da to neće biti slučaj i s ovim kratkim animiranim remek-djelom.

Budite brzi i pogledajte:

TAGOVIfilm igre nintendo zelda

Komentiraj