Igre

Dolazi kockasti Frodo

Aside Banners

Top 5 najboljih LEGO igara + dolazi Lord of The Rings verzija

Nizu LEGO igara uskoro ćemo pridodati i Gospodara prstenova, a usput se prisjećamo prethodnih primjeraka.

Piše , Objavljeno

Iako nije službeno potvrđeno, piše Slashgear, gotovo je sigurno da će kockasti Frodo i kompanija biti sljedeći iz serije popularnih LEGO igara na temelju još popularnijih filmova. Igra bi trebala biti službeno predstavljena na nadolazećem Electronic Entertainment Expo (E3) sajmu idućeg mjeseca. Ovo čak neće biti jedina ovogodišnja Lord of the Rings igra – pošto krajem godine izlazi dugo očekivani film Hobbit, priprema se i prateća igra.

Obzirom na popularnost filmske trilogije, kako to nije došlo na red već ranije? Evo ostalih LEGO naslova temeljenih na uspješnim filmskim franšizama. I jedan bonus.

1. LEGO Star Wars

San snova za mini-geeka. Rastegla se na čak šest nastavka, iako svaki nije pratio po jedan nastavak Star Wars trilogije. Prvi je izašao 2005. (Lego Star Wars:The Video Game), a posljednji lani (Lego Star Wars III:The Clone Wars). Ako doma imate klinca ili mlađeg brata kojeg ste već navukli na Warse, probajte mu uvaliti neki iz ovog gaming serijala. Metacritic kaže da je najbolja druga po redu izašla igra, LEGO Star Wars II:The Original Trilogy.

2. LEGO Batman

Nolan je uspješno oživio Batmana u svojoj trilogiji koja uskoro dolazi kraju, a LEGO i Warner Bros. udružili su se da iskoriste popularnost Viteza tame. Igra je vrlo solidno primljena, a naravno da se za lipanj sprema i nastavak, paralelno uz izlazak trećeg betmena, kod nas nazvanog Vitez tame:Povratak.

3. LEGO Indiana Jones

Kad je izašao četvrti nastavak nakon dugo vremena reinkarnirane franšize Indiana Jones, LEGO je prvo obradio originalnu trilogiju, te vrlo brzo pokrio i zadnji nastavak, Kingdom of the Crystal Skull.

4. LEGO Harry Potter

Igraća LEGO verzija Dlakavog Lončara razdvojena je na “samo” dva nastavka koji prate prve četiri te posljednje četiri knjige / filma.

5. LEGO Pirates of the Caribbean

Najnovija igra iz LEGO serijala izašla je lani, a uhvatila se adaptacije mega-popularnog Johnnyja Deppa i njegovih Pirata s Kariba. Kao i neke prethodne igre, (LEGO Indiana Jones 2, Harry Potter Years 1-4 i SW III:The Clone Wars), i ovu možete igrati u dva igrača na jednom monitoru, u split-screenu.

Bonus:Lego Racers

Nostalgijski bonus. Doduše, doza nostalgije ovisi o vašem godištu, ali igra je izašla 1999. godine, kada je vaš autor bio klinac, pa je interesantno prisjetiti se… Dvije godine kasnije izašao je i drugi nastavak, a igra je bila klasična racing arkada s privlačnim twistom pošto su junaci i karting autići bili legači. Igralo se u multiju.

TAGOVIgospodar prstenova igre lego Lord of the Rings top lista

Komentiraj