Igre

digitalni laseri i guze

Aside Banners

Misliš da dobro igraš Overwatch? Prijavi se na online turnir i izdominiraj

Piše , Objavljeno

Najstariji domaći gaming portal, Gamer.hr, u suradnji s najbrže rastućom platformom za prodaju igara, G2A.com, organizira prvi regionalni online turnir u igri čije se vijesti već mjesec dana ne skidaju s brojnih domaćih portala – Blizzard Overwatch!

Overwatch je inventivan i prekrasno dizajniran FPS Blizzard Entertainmenta – izdavača koji je svijetu podario Warcraft, Diablo i brojne druge hitčine od igara među kojima je nama najdraža njihova prva – Lost Vikings. Ako želiš brzinsku partiju nakon napornog dana na baušteli ili želiš cjelonoćno i promišljeno multiplayer iskustvo s puno taktiziranja – Overwatch ima sve. I najbolje guze u gaming svijetu.

Ako uopće razmišljaš o prijavi na turnir, onda si dobro upoznat s Overwatchom.

Cilj turnira Overwatch Challenge Adria je omogućiti profiliranje i izgradnju domaće scene igrača, gdje su pravila rađena po uzoru na internacionalne Overwatch turnire. Pobjednički team od četiri igrača osvaja 250€ vrijedno sponzorstvo, u što je uključena koatizacija za natjecanje EPICENTER LAN 10 u Sloveniji (22.-24.07.), kao i pokrivenim putnim troškovima u iznosu od 130€. Puna pravila i upute dostupni su na službenoj objavi natjecanja.

Sve prijave traju najkasnije do subote 9.07., gdje su svi igrači, neovisno o njihovoj razini, dobrodošli. Ukoliko vam nedostaje ekipe za igranje ili želite formirati team za natjecanje, slobodno se pridružite službenom Discord kanalu Overwatch Adria.

TAGOVIblizzard Gaming igre PC

Komentiraj