Igre

Ipak ne hvala

Aside Banners

Mobilna igra o Avengersima na faksu je sramota!

Piše , Objavljeno

Kad smo prvi put čuli za igru Avengers Academy ponadali smo se da ćemo dobiti tabačinu kao što je nekoć bila X-Men Mutant Academy, ali grdno smo se prevarili.

Da su bar Avengersi ispali ovako kul... I da su na ruskom, ne bi žalili

Da su bar Avengersi ispali ovako kul… I da su na ruskom, ne bi žalili

Načuli smo da Marvel planira junake i zlikovce baciti u sveučilišno okružje. Nije nam smetalo. Zvučalo je osvježavajuće i obećavajuće.

Čak je bilo i riječi da će glasove davati Alison Brie (znate ju iz Communitya i iz seksi opravice u Get Hardu), Dave Franco, A$AP Rocky, Colton Haynes iii… wait for it… John Cena kao Hulk!

Trailer nas je već malo uplašio. Zašto nema gameplaya?

Zato što u igri nema gameplaya!

Uglavnom klikate po ekranu da vaši Avengersi obavljaju misije za koje je potrebno određeno vrijeme. Iron Man mora 8 sati studirati povijesne ženske ličnosti. Ne možete ništa drugo obaviti dok ne prođe tih osam sati.

Ova misija je kratka, ali ima nevjerojatno dugačkih

Ova misija je kratka, ali ima nevjerojatno dugačkih

Dosada, tuga, a moglo je biti nešto što bi toliko zaintrigiralo gejmere da bi rado kupili i stripove i gledali animirane serije ovakve tematike.

Naravno da igra vrvi pozivima za in-app kupnje, ali nismo se osjećali potaknutima da išta kupimo, čak i da imamo stvarni novac ili in-game valutu.

Dosad se nismo susreli s kvalitetnom Avengers igrom, ako ne brojimo Lego verziju Avengera koja je pod 1. LEGO i pod 2. – jednostavna, ali i dalje zabavna. Marvel Heroes MMOARPG bi eventualno mogli nazvati pristojnom igrom, ali i dalje ništa od vrhunskog gaming ostvarenja kao što je to uspjelo DC-u s Batmanom i Arkham serijalom.

Ako volite (mrtvo) jednostavan gameplay, možda bi vam se ovaj naslov mogao i svidjeti. Svima ostalima preporučamo gledanje trave kako raste ili čitanje Ponosa i predrasuda.

TAGOVIandroid avengers igre iOS marvel

Komentiraj