Igre

ništa street fighter

Aside Banners

Mortal Kombat 11 dodaje Schwarzeneggera Terminatora, Jokera i Spawna kao likove s kojima možeš lupati kružnjake

Piše , Objavljeno

Ako ti je dosadio Johnny Cage, Liu Kang i neki drugi Mortal Kombat likovi, “jedanejstica” će biti tvoj izbor. Iako je izašla na proljeće i dalje izaziva pažnju, a najavili su novi DLC koji je odjeknuo internetima. Naime u downloadable contentu će doći i tri lika. Tri lika koja znate od ranije. Arnold Schwarzenegger, Jokera i Spawna. Da se ovo dogodilo u devedesetima, sada bismo trčali i tražili sitniš u kauču kako bismo roditeljima predstavili plan otplate igre ako nam izaberu pomoći s kupnjom.

.

U desetom mjesecu stiže T-800 Terminator kojeg inače glumi Arnold Guvernator. I ono… Schwarzie u tabačini. To smo htjeli jako dugo vidjeti. Naravno, ovo je djelomično i promocija novog filma Terminator : Dark Fate pa će tako Schwarzie biti skoro pa djed u ovoj verziji, ali nas nije ni briga.

U siječnju stiže Joker. Možda vas to iznenađuje, ali 2008. godine smo dobili crossover igru Mortal Kombat vs DC Universe pa hardkor fanovima ovo i nije neka prevelika novost i šamar iz mrtvog kuta.

I onda… u ožujku dolazi Spawn, jedan od najvećih faca koje smo ikad upoznali na malim ekranima (ne toliko velikim – film je bio bezveze, ali HBO animirana serija je remek-djelo i danas). Spawn je trebao biti i u Mortal Kombatu X, ali tvorac lika Todd McFarlane i MK ekipa nisu uspjeli postići dogovor, ali ovo je dokaz da nikad nije kasno.

Ako još niste izabrali tučnjavu za multiplayer sesije na dječjim rođendanima, MKXI je sasvim dobar izbor.

TAGOVIGaming igre mortal kombat