Igre

tko leti u novoj fifi

Aside Banners

Najboljih 10 nogometaša u novoj FIFA-i… Znaš li tko je broj 1?

Piše , Objavljeno

Nakon poprilično loše fore koju smo bacili jučer vezanu za Modrićevu visinu na koju su se neki od vas čak i naljutili, evo i stvaran članak o novoj FIFA-i i ocjenama igrača.

PES je prošlo desetljeće bio kralj nogometnih simulacija, a PES 6 nam je još uvijek jedna od najzabavnijih igara bez obzira na žanr. Nešto se putem dogodilo i FIFA je ponovno preuzela tron. Kako smo nekoć čekali PES, tako sada čekamo novu FIFA-u. Ono što nas uvijek najviše zanima prije nego što po prvi put testiramo novi nastavak je odgovor na jedno jedino pitanje.

To pitanje je:

Koga su osakatili?

Koji igrač ima manju ocjenu nego što bi trebao imati? Tu se u priču odmah upletu i ostale ocjene, pa najbolji igrač pa najbolja momčad…

Od hrvatskih igrača u top 50 možemo pronaći Rakitića na 35. mjestu s ukupnom ocjenom od 87. Modrić se nalazi na dobrom 15. mjestu s ukupnom ocjenom od 89.

U top 10 najbolje ocijenjenih igrača u novoj FIFA-i su 3 igrača Bayern Münchena, 3 igrača Barcelone, 2 igrača Manchester Uniteda i 2 igrača Real Madrida. Ako vam damo minutu da razmislite – mislite da možete pogoditi tko su predstavnici tih klubova? Možete li pogoditi tko je najbolje ocijenjen igrač na svijetu?

De Gea je vratar, to neće previše pomoći Manchesteru u igri, na ovom mjestu i s ovakvom ocjenom bismo radije vidjeli Pogbu.

10 de gea

Lewandowski također ima 90 kao i De Gea prije njega. Zanima nas ima li atribut “zabijanje u ključnim utakmicama” pa da tamo dobije 9 od 99.

9 lewa

Jedan je Zlatan. Duboko je zagazio u tridesete, a svejedno ima 90 u igri. Nema sumnje da je još uvijek dobar igrač te da će instant pomoći Crvenim vragovima, ali svrstati ga u top 10 igrača u čitavoj igri nam je malo nategnuto. Zlatane, oprosti, nemoj nas gađati munjama s Olimpa zbog ovakvih komentara.

7 ibra

Boateng je zvijer, Bayernovoj obrani itekako pomaže branič s devedesetkom.

8 boateng

Bale. Bitno nam samo da mu nisu srezali brzinu. Iako ćemo mrziti eksperte koji će uvijek birati Real, gurati loptu na desno krilo i sprintati pored naših braniča. Ali hej – pošteno je, Bale zaslužuje ovakvu ocjenu.

6 bale

Kod Neuera nas uopće ne brine njegova ocjena 92 već opis vratarske tehnike kao tradicionalan. Pa Neuer je oličenje vratara suvremenog doba. No dobro, valjda skauti FIFA-e znaju.

5 neuer

Zubo dobio 92. Potpuno zasluženo.

4 suarez

Neymar ima 92 ocjenu kao i Suarez.

3 neymar

Čini se da su kemikalije iz boje za kosu utjecale na Messija jer po prvi put nakon sedam godina nije najbolji (aktivni) igrač u FIFA-i.

2 messi

Cristiano Ronaldo je stvarno imao fantastičnu sezonu – čak i s Portugalom. Nećemo mu to nikad oprostiti.

1 ronaldo

Iskreno, bole nas brige tko je prvi. Ionako ćemo editirati Domagoja Vidu, prebacit ga u napad i napucati mu ocjene do 98 – u sjećanje na Vatrene i broncu iz Francuske. 99 bi ipak bilo previše.

TAGOVIbarcelona cristiano ronaldo FIFA messi video igre

Komentiraj