Igre

zbogom socijalizaciji

Aside Banners

Napokon smo saznali koje novosti možemo očekivati u novom Football Manageru

Piše , Objavljeno

Za nešto manje od mjesec dana izlazi najkompleksnija nogometna igra na svijetu. Ne, nećemo reći da je najbolja, da se ovi što vole PES ili FIFA-u slučajno ne okrenu protiv nas, ali je sigurno najkompleksnija. Toliko kompleksna da se njezin sustav i mreža skauta koristi i u profesionalne svrhe. Toliko sjećanja je vezano uz ovu igru, a bit će ih još.

View this post on Instagram

It’s #WorldHeritageDay Which was your favourite? ?

A post shared by Football Manager (@footballmanager) on

Igra izlazi 19. studenog.

View this post on Instagram

Announce release date #FM20 ?

A post shared by Football Manager (@footballmanager) on

Što možemo očekivati?

Svako izdanje uvede novosti, čini igru još kompleksnijom, a samim tim i težom. Jasno, možeš ju igrati na bazičnoj razini i peglati utakmice i transfere bez previše brige o ostalim dijelovima klupskog poslovanja, ali postoji samo jedan pravila način igranja FM-a, a to je – DETALJNO!

Uveden je Club Vision, moraš se slagati s upravom kluba, postavljati ciljeve vezane za ligaške i kontinentalne uspjehe.

Club Culture? Morat ćeš ispeglati stil nogometa po kojem će tvoj klub biti poznat. Nema više toga da Arsenal jednu utakmicu igra na dugačke lopte, drugu na kontre, treću defenzivno, a četvrtu od noge do noge na malom prostoru.

Također na samom početku postavljaš Code of Conduct, pravila, ali i kazne za određene poteze. Igrač dobije direktan crveni karton? Sada će znati kakva je kazna u tom slučaju, nećeš ga kazniti individualno jer si se razljutio i on se neće odmah okrenuti protiv tebe jer će očekivanja biti jasna. Sviđa nam se ovaj dio jer volimo preplatiti agresivne braniče pa nam zvuči sasvim pristojno da im malo odbijemo od honorara u slučaju groznih odluka.

Poboljšan sustav taktiziranja, izbora momčadi, bolja grafika na samom terenu, razgovor s momčadi… Sve što možeš očekivati u jednom kvalitetnom FM izdanju je ovdje, vjerojatno i bolje nego što možeš zamisliti.

fm 2020

Ako ti ipak nedostaje iskustvo starijih Football Managera s nešto manje opcija, ali bržim i dinamičnijim gameplayom bez previše peglanja i picajzliranja – mobilne verzije igre nose taj duh starijih naslova.

U redu. Sve ovo zvuči primamljivo. Vraćamo Nottingham Forest (ili St. Pauli) na vrh Europe. Uz pomoć Danija Olma.

Možeš prednaručiti novi FM na službenoj stranici po cijeni od 310 kuna. Kakva će situacija biti s balkanskim metodama? E u to nismo sigurni.

TAGOVIfootball manager nogomet