Igre

sve bliže i bliže

Aside Banners

Napokon velika promjena! Star Wars igre napokon neće (ili ne bi trebale) biti smeće

Piše , Objavljeno

Dugo smo čekali dobar Star Wars naslov, a da ne sadrži pojam LEGO. Fallen Order i Squadron nisu bili loši, ali nije to to. Znamo da video igre inspirirane Star Wars svemirom mogu biti bolje. Puuuno bolje.

Još nismo zaboravili Jedi Academy – jedan od najboljih naslova.

Kao da nas je netko tamo gore u gaming raju čuo – dobili smo Lucasfilm Games.

Lucasfilm Games je sada zadužen za javni identitet svih video igara koji nose u sebi ime Star Wars ili su inspirirani Star Warsima.

Sve što je bilo je njihovo, ali i svi nadolazeći naslovi će biti u suradnji s njima. Tako je već u najavi open-world Star Wars igra u suradnji s Ubisoftom (geek-outamo), kao i Star Wars Sims dodatak. Meh (glumimo kao da ne volimo najbolju simulaciju života ikad).

Ovo nas jako veseli jer vjerujemo kako će to napokon značiti da će jedna od najpopularnijih franšiza na svijetu doživjeti svojevrsnu renesansu sada otkako nisu samo pod kontrolom strvinarskih EA Gamesa koji kao da su odlučili uništiti sve do čega nam je stalo.

EA Games su se probali iščupati izjavom na Twitteru pa su ih tviteraši sahranili (iako su neki htjeli i braniti EA strvinare).

No, tu nije kraj cijeloj priči. Imamo i jednu najavu koja nas je izula iz cipela!

Svi znamo kako je George Lucas radio više hitova koji su promijenili svijet, ne samo Ratove Zvijezda, a pri tome mislimo na najcool povjesničara ikada – doktora Indianu Jonesa.

Najavljena je Indiana Jones igra u suradnji s Bethesdom. Ako obožavate Skyrim ili Fallout onda upravo s razlogom lagano hiperventilirate.

Kakav će biti rezultat te suradnje – ne znamo, ali se nadamo da će Indy dobiti ono što zaslužuje!

Pogledajte samo video najavu svega iz jedne jako jako daleke galaksije.

.

Nema sumnje da će nam se dječji snovi napokon ostvariti – gušit ćemo se u Star Wars sadržajima, od filmova i serija do igara. Yessir!

TAGOVIfilm igre lucasfilm sf star wars