Igre

gozba za oko

Aside Banners

Nevjerojatan trailer za Forza Motorsport 7, launch igru za najjaču konzolu dosad

Piše , Objavljeno

Video je postavljen na službeni Xbox Youtube kanal tijekom E3 konferencije za novinare. Trailer je nevjerojatan, auti izgledaju bolesno, ako su ovo stvarno in-game snimke imamo najljepšu racing igru svih vremena. Za igrivost još ne znamo jer… nismo ju igrali.

Pogledaj tu divotu:

Igra dolazi u 4k rezoluciji, a igra izgleda brutalno čak i ako budete ograničeni svojim jeftinim displayima čiji je najveći doseg 1080p (još znan kao fullHD). Toliko dobro izgleda da je samo pitanje vremena kada će nam igre izgledati kao filmovi.

Iako – već mislimo da je to moguće, ali da nam ne žele to odmah dati. Ali pustite nas, mi mislimo da Amerikanci nikad nisu sletjeli na Mjesec te kako je Zemlja ravna ploča.

Na E3-u je u sklopu predstavljanja Forze, Porsche predstavio svoj novi automobil 911 GT2 RS koji će se pojaviti i u igri. Microsoft je tako potpisao ekskluzivan ugovor s Porscheom pa ćemo u Forzi vidjeti još ovakvih poslastica. Porschei se jako dugo nisu mogli vidjeti u igrama zbog ugovora između EA-a i njemačkog proizvođača, ali evo – i to se riješilo.

Ovdje možeš vidjeti Nissan u akciji:

Igra počinje s distribucijom 3. listopada za Xbox One, Xbox One X (najmoćnija konzola dosad) i za Windows 10. Preporučamo ovu opciju u sredini. Xbox One X izlazi tek 7. studenog tako da ćemo pričekati s Forzom.

TAGOVIautomobili forza Gaming konzole motosport porsche xbox

Komentiraj