Igre

switch off

Aside Banners

Nintendo izbacuje Switch Lite – manju i jeftiniju verziju hit konzole, ali nismo baš sretni

Piše , Objavljeno

Već se neko vrijeme pričalo o cjenovno pristupačnijoj verziji Nintenda Switch, ali s rezanjem cijene su izrezali i najatraktivniju opciju Switcha.

Naime – Switch Lite se ne može switchati u TV mod, ništa od spajanja na Full HD i 4k televizore. Mogli ste ga nazvati i Switch Off. :'(

Nintendo mu tepa kako je Switch Lite posvećen “handheld igranju”, a to je samo pristojan način da nam kažu kako možemo prestati sanjati o odvojivim kontrolerima i igranju na big-ass televizorima.

nintendo switch lite

Kontrole su integrirane u kućište konzole, Switch Lite je manji od svog starijeg i punašnijeg rođaka, a ima i manji ekran – koji je zadržao istu rezoluciju pa će tako ovaj ekran ipak biti nešto oštriji.

Switch Lite će imati učinkovitiji procesor pa će tako i baterija trajati 20-30 posto duže.

nintendo switch lite zuti

Moći ćete igrati sve igre iz Nintendo Switch kataloga, ali neke igre će imati ograničenja od kojih nas najviše boli onaj da nema multiplayera za dva igrača upravo zbog neodvojivih kontrola koje su na originalnom Switchu odvojive i služe kao dva kontrolera za multiplayer mod.

Ah.

Ne možemo imati sve. Više detalja pogledajte u videu:

.

A lijep je. Fora je. Dolazi u tri boje. Svi će te gledati kako se zabavljaš. Ako si on-the-move cijelo vrijeme, možda će ovo biti smisleniji izbor za tvoje gaming potrebe, ali mi nekako i dalje volimo opciju igranja na televizoru.

Cijena će mu biti 199 dolara, za europske cijene ćemo pričekati još malo.

TAGOVInintendo nintendo switch nintendo switch lite