Igre

udri nije ti brat

Aside Banners

Nove i stare verzije Mortal Kombat likova u novom brutalnom traileru + Ice Cube i Vince Staples

Piše , Objavljeno

Mortal Kombat je bila revolucionarna igra kad je izašla na onim big-ass automatima diljem svijeta. Nevjerojatna grafika za to vrijeme, a i puno nasilja i krvi u mediju koji je dotad bio shvaćan kao razbibriga za djecu.

Mortal Kombat 11 najavljuje sukobe old school verzija likova s njihovim novim verzijama. Tako će Liu Kang imati priliku boriti se protiv samoga sebe, baš kao i Jax, Scorpion, Baraka, Sonya, Sub-Zero i brojni drugi… Trailer je dao dodatni ton ovoj sagi koja savija vrijeme i prostor uz soundtrack Ice Cubea kao stare glave i Vince Staplesa kao predstavnika nove škole.

Otkud savijanje vremena? A gle – prvi put ikad smo dobili ženskog bossa – Kronika joj je ime, ona je čuvarica vremena i zaslužna je za ovaj “time tournament”.

Osim Kronike, u igri će biti prisutan i glas Ronde Rousey. Ona će svojim vokalnim sposobnostima utjeloviti legendarnu Sonyju Blade, možda i najprepoznatljiviji ženski lik u čitavoj franšizi.

mortal kombat ronda rousey

Zahvaljujući ovom time-bending konceptu ćemo vidjeti nove likove, stare likove, ali i pokrete te fatalityje koje dugo nismo imali priliku vidjeti.

Baci oko na trailer.

.

Igra izlazi 23. travnja za Nintendo Switch, PS4, Xbox One i PC. Opeglat ćemo ju barem na jednoj od tih sustava.

TAGOVIigre mortal kombat

Komentiraj