Igre

smartphone konzola?

Aside Banners

Odsad možeš igrati Pac-Mana i Space Invaderse u Facebook Messengeru

Piše , Objavljeno

Facebook ne staje s inovacijama, a najviše nas vesele one vezane za Messenger, servis za razmjenu poruka koji nam je draži od ostatka čitave društvene mreže. Tako Facebook polako uvodi i gaming u sam Messenger. Možete igrati šah, a i košarka i nogomet su se mogli naći na ekranima naših malih, pametnih telefona. Sve te igre su bile bazične, a sada Facebook u Messenger uvodi ostale gutače vremena kao što su Pac-Man, Galaga, Space Invadersi, Everwing…

Pogledaj promo video koji nas neodoljivo podsjeća na film Scott Pilgrim vs The World.

Vrlo je lagano zaigrati igru, u posljednjoj verziji aplikacije sve što trebate napraviti je kliknuti ikonu kontrolera u razgovoru (može i u grupnom) i zabava može početi. Ovo može pogubno utjecati na prijateljstva. Sjećamo se psovki i frustracija prilikom šutiranja na koš tijekom March Madnessa (završetka sveučilišne košarkaške sezone), ovo bi moglo biti još napetije.

Nažalost, autor članka je sjeo na svoj Android (dakle – ja) i sada je zaglavio na Microsoft Lumiji, za koju ne treba spominjati kako je Windows Phone na njoj i da je Messenger samo blijeda kopija aplikacija s Androida i iPhonea.

Također, Hrvatska nije na službenoj listi zemalja u kojima su igre već dostupne (Slovenija je na listi – hejt), ali uz malo mudrovanja po internetsima (download APK filea s APKMIRROR.com-a) moći ćete i vi peglati Pac Mana sa svojom bakom. Uskoro bi roll out istih mogućnosti trebao biti dostupan i kod nas. Vjerujemo da smo u drugom valu updateova.

Ako pak ne želite da vam Messenger guta još više memorije i baterije na smartphoneu, većinu igara možete pronaći na stranici archive.org.

TAGOVIfacebook igre messenger

Komentiraj