Igre

smij se lepo

Aside Banners

Odsad peremo zube uz Pokemon Smile – novu igru u kojoj četkanjem skupljaš Pokemone

Piše , Objavljeno

Evo, ustali smo u 11. Znaš taj život rada od doma. Pranje zubi u pola 12 kad napokon skupim snage ustati iz kreveta. Ali ovo četkanje je bilo drukčije od drugih.

Pokemoni se šire apsolutno svuda. Ekspanzija za Pokemon Sword and Shield je vani, vratio se i Pokemon Snap gdje istražuješ svijet Pokemona fotoaparatom. Prije nekoliko tjedana smo dobili i Pokemon Smile, igru koja koristi proširenu stvarnost kako bi “djeca četkala zube i spasila Pokemone koje su zarobile bakterije koje uzrokuju karijes”.

Igra je izašla za iOS i Android, besplatna je i sve što trebaš je poklikati par “I Agree”, dati aplikaciji dozvolu da ti koristi kameru i četkanje može početi.

Morao sam izabrati Pokemona na početku, bilo ih je samo nekoliko. Uzeo sam Squirtlea jer je to jedini logičan izbor kad pereš zube. I što se dogodi? Stave ti nekakav glupi Squirtle šešir. I moraš početi četkati! Ispada da većinu života četkam presporo. Ili da u Japanu četkaju zube puno brže od nas.

Kamera prati pokrete tvoje četkice i nalaže ti koji kvadrant u ustima moraš četkati. Aplikacija je često rekla da ne može vidjeti moju žutu Curaprox četkicu. Moraš ribati brzo. Ne stigneš ni pljunuti. Pjene je previše, pjene je svuda.

Završio sam s četkanjem i trebao sam baciti Pokeloptu na Pokemona. Nisam ga uhvatio, čak nisam ni znao koji je Pokemon u pitanju iako je bio neki leteći. Vjerojatno Pidgey.

View this post on Instagram

?? #Pokemon #Ninetales #PokemonSmile

A post shared by Pokémon Spears ? (@pokemonspears) on

Dobio sam sticker za svoj trud. Došao sam u napast da opet operem zube, ali to bi bilo previše. Večeras si moj, Pidgey.

Posjeti službenu stranicu, vidi sve što te zanima i downloadaj aplikaciju za svoj smartphone. Da i ti osjetiš što znači rapidno spašavanje Pokemona četkanjem.

TAGOVIhigijena pokemon pokemon smile pranje zubi zubi