Igre

a di je balić?

Aside Banners

Oduvijek ste željeli rukometnu igru? Sad ju možete igrati, ali nemojte: Handball21 je rukometna FIFA 2002

Piše , Objavljeno

Niste li se često pitali, pogotovo dok je Hrvatska vladala rukometnim svijetom, zašto rukomet nema svoju igru? Čak ju ne bi trebalo ni teško napraviti – postoje već gotovi enginei za nogometne videoigre, pola posla je već gotovo, nogomet i rukomet su na van slični sportovi. I nikako da se ostvari nešto dobro, a nije se ostvarilo ni sada.

Handball21 dolazi iz Nacon studija koji se baš i nije proslavio previše, dovoljno je da pogledate trailer.

Grafika ne izgleda ništa bolje nego FIFA-e u ranim dvijetisućitima, igrači su drveni, animacije su loše, a čak je i u trailer dospio bug u kojem Karabatić bulji u klupu s rezervnim igračima umjesto da nastavi sudjelovati u akciji (1:06 u traileru). Možda je to taj famozni no-look-not-involved pokret o kojem nismo nikad čuli koliko je tajna.

Moći ćete igrati s najboljim momčadima iz brojnih liga, fracuske, njemačke, španjolska, a ponosno su najavili i poljsku. Igra izlazi na PC-ju, Xbox Oneu i Playstation četvorci. Jeste li nabrijani? Mi isto…nismo.

Ovo će biti nišna videoigra za uistinu malen Vennov dijagram na kojem se križaju ljubitelji rukometa i gejmeri, a sigurni smo da ćemo ju vidjeti na policama supermarketa za 19.99 kuna vrlo skoro.

Izvor fotografije: Youtube screenshot.

TAGOVIGaming rukomet videoigre