Igre

rafalno

Aside Banners

Opako ćemo gejmati ovoga proljeća – a evo i koje naslove

Piše , Objavljeno

Nismo HC gejmeri i ne znamo sve LOL klase i sva COD oružja napamet, ali čak smo i mi, prosječni gejmeri, oduševljeni s naslovima koja izlaze u idućih par mjeseci.

Day of the Tentacle Remastered

dott-se-playstation-000

Uz Monkey Island jedna od najboljih avantura svih vremena. AVANTURE NISU MRTVE! Day of the Tentacle nas vraća u vrijeme osnovne škole, triosamšestica i crno bijelih monitora, ali sada… SADA… Dan kraka dolazi u HD-u, remek-djelo je animacije i mozganja. Izašao je za par platformi, ali najbitnije od svega – ima ga na PC-u. Samo da nam ne šteka kao Grim Fandango Remastered.

Izlazi: vani!

Quantum Break

Pucačina iz trećeg lica, putovanje kroz vrijeme, cut scene koje nisu digitalne već odglumljene… Ne samo da su odglumljene već su čitava TV serija. Igra je o junacima, a ti glumljeni segmenti će biti perspektiva zlikovaca. Moći ćete ih i preskočiti ako vam nije napeto, ali nas zanima… Jako. Ili će biti najbolje ikad ili će biti šugavije od šugavog.

Izlazi: 4. travnja

Uncharted 4: A Thief’s End

Nathana Drakea mnogi znaju kao mušku Laru Croft, a doživjeli smo već i četvrti nastavak, ujedno i posljednji. Eksplozija će biti, a bome i nevjerojatnih detalja. Veća gustoća detalja. Više ljudi, više (uništivih) objekata, bolje animacije lica. Ma e… Bit će dobro. Finala inače razočaraju (nemojte nas slučajno pitati za Lost) – Nejtane Drejče, nemoj nas i ti.

Izlazi: 10. svibnja

Doom

doom 1

Reboot popularnog Dooma bi mogao biti hit, a mogao bi i biti najveća noćna mora izdavača. FPS-ovi su se promijenili kroz posljednje desetljeće i gotovo nitko nije nabrijan na fulfrontalno šutiranje hordi demona bez ikakvog plana, ali 12 godina nakon Dooma trojke – tu je Doom. Bez brojke 4. Samo Doom. Označava li to povratak korijenima? Moguće. Ima da capnemo demone u korijenu. A bit će i multiplayera!!!

Izlazi: 13. svibnja

Mirror’s Edge Catalyst

mirrors edge

Mirror’s Edge je igra inspirirana parkourom, vrhunske grafike i s glavnim likom kojeg (*KOJU) smo brzo zavoljeli. Faith Connors u srcu. Prošli nastavci su bili podosta linearni, ali zabavni s polufilozofskim zapletom o diktaturi, slobodi, tako nečemu… Ne sjećamo se najbolje jer je bilo davno. Nakon osam godina napokon nam dolazi nova igra iz franšize koja navodno neće biti toliko linearna. I direktan sukob s neprijateljima je veliki ne-ne, morat ćete se potruditi izbjeći đubrad. Pacifizam zauvijek!

Izlazi: 24. svibnja

Total War: Warhammer

warhammer

Sega nam daje Total War gameplay u Warhammer svijetu. Ova strategija na poteze će obradovati fanove, a ovo je već deseti Total War te prvi koji nema veze s prošlošću ljudskog roda već je smješten u fantastičan svijet. Ovo je prvi dio trilogije, što znači da će i biti para.

Izlazi: 24. svibnja

Carmaggedon: Max Damage

Channel your inner Radimir Chachich jer baš ništa ti se neće dogoditi ako zgaziš masu ljudi u ovoj igri. S oduševljenjem smo ovo gledali kao klinci na Modulu 8, nakon toga i zaigrali – nostalgija se vraća, peglat ćemo i s Deloreanom, ima da spalimo te ljude gume.

Izlazi: 3. lipnja

TAGOVIDoom Gaming gejmanje igre mirrors edge PC playstation video igre xbox

Komentiraj