Igre

halo imal koga

Aside Banners

Originalni Halo je bio Xbox ekskluziva, nakon 18 godina napokon dostupan za PC!

Piše , Objavljeno

Ne igramo se često, ali kad se igramo, peglamo klasike.

Xboxu je trebao nekoliko ekskluzivnih naslova zbog kojih će se konzolaški gejmeri odlučiti upravo na njihovu konzolu, ali onda je tu u igru (badum-ts) ušao Halo i osvojio srca brojnih igrača.

Halo: Combat Evolved Anniversary je remasteriran da podržava 4K rezoluciju i 60 fps-a, a sada je napokon originalna Halo kampanja nakon 18 godina dostupna za PC. Ako ste baš teški nostalgičari, možete se prešaltati i na staru grafiku.

Kakva sreća za sve likove koji možda opet žele proživjeti Halo drame, a nemaju svoju originalnu konzolu. Multiplayer je još uvijek tu, wink wink.

Microsoft se trudi čitavu Halo: The Master Chief Collection prenijeti na PC, Halo: Reach je već izašao u prosincu. Pozdravljamo. Samo da ne guta resurse jer mi još uvijek imamo i3 procesore iz 2014. godine u našim računalima.

Svih šest igara iz kolekcije se može kupiti na Steamu ili Microsoft Storeu za 39.99 dolara, a ako želite igrati samo Combat Evolved Anniversary, možete ga pazariti i odvojeno za 9.99 dolara. Jasno da smo nacija kradljivaca, ali ovakav dio povijesti vrijedi platiti.

TAGOVIhalo PC video igre xbox