Igre

ogg ubija

Aside Banners

Ovako bi GTA 5 izgledao u stvarnom životu – tko bi htio biti dio tog svijeta?

Piše , Objavljeno

Youtuberi s kanala Corridor su napravili kratki film, live action, koji nam demonstrira kako bi GTA petica izgledala u stvarnom životu. Nismo sigurni bismo li htjeli uopće doživjeti GTA u stvarnom životu. Realno, nismo neki nabrijani likovi koji će zaustavljati automobile i izbacivati poslovnjake i trudnice iz njih, a jedini drugi način da budeš dio GTA svijeta je da si nedužni prolaznik koji nastrada na jedan od tisuću groznih načina.

Video počinje tako što igrač dobije na korištenje naočale za virtualnu stvarnost, toliko napredne da se čine samo kao virtualna stvarnost.

Kad uleti u GTA svijet, pridruži mu se ludi Trevor Phillips, lik iz GTA 5 kojeg je i u igri i u ovom videu utjelovio glumac Steven Ogg. Zahvaljujući nahvaljenom angažmanu u GTA petici, Ogg će glumiti u sedmoj sezoni Walking Deada, a pojavljuje se i u novoj hit seriji HBO-a Westworld.

U komentarima na video gejmerice lude za Steven Oggom, a svi se slažu da bi gledali ovo i kao dugometražni film. Ono… postoje Expendablesi i postoje Die Hardovi iza trećeg dijela, zašto ne bismo dobili i jedan blesavi GTA film?

TAGOVIgta viralno

Komentiraj