Igre

RPG crtan rukom

Paper Sorcerer je stilizirani RPG u potpunosti nacrtan na papiru

Piše , Objavljeno

Ako ste posumnjali da je u svijetu računalnih igara već sve viđeno i izmišljeno, mogli biste se (ne)ugodno iznenaditi novim RPG naslovom, kojem ne treba fancy grafika i milijuni dolara budžeta da vas zadive.

paper sorcerer

Nedavno smo imali prilike pisati o nevjerovatno inovativnoj i neobičnoj RPG igri Arena.Xlsm, koja je stvorena u Excel tablicama, te bila mnogo igrivija i zabavnija od većine modernih naslova. Sada se pojavio i Paper Sorcerer, koji će svježinu u žanr unjeti prekrasnim, rukom crtanim svijetom punim avantura i akcije.

Paper Sorcerer Kickstarter prezentacija:

Možda biste pomislili da vam za ovakav posao treba omanji studio profesionalnih animatora, no Paper Sorcerer je projekt samo jednog čovjeka: Jesseja Gallaghera. Ovaj mladić, osim što posjeduje neosporan talent za crtanje, veliki je zaljubljenik u računalne igre, a posebno starije, klasične RPG naslove. Svoj san o radu na računalnoj igri i nešto što je bilo samo povremeni hobi, uz pomoć već dobro nam poznatog Kickstartera, pretvorio je u javu, i sa 13.000 skupljenih dolara ima dovoljno da završi ovo maleno remek-djelo.

Paper Sorcerer Gameplay Video:

Gallagher planira igru završiti do kolovoza ove godine, a ona će biti orjentirana prvenstveno na smartphone tržište, podržavajući pritom sve operativne sustave. Kako to sve trenutno izgleda možete provjeriti na službenoj stranici developera, u kratkom igrivom demu. Možda nije Skyrim ili novi Diablo, ali je zasigurno maleno i dobrodošlo osvježenje.

TAGOVIigra kickstarter paper sorcerer rpg

Komentiraj