Igre

želim biti najveći?

Aside Banners

Pokemon Go! je prošlost, Pokemon Duel je nova hit igra s malim čudovištima

Piše , Objavljeno

Pokemon Go! je igra koja je izazvala revoluciju, ali i vratila Pokemonima moć na tržištu. Odjednom su svi igrali, svi su skupljali, svi su se zabijali u prometne znakove, a čak su i vijesti radile priloge o PokemonGomaniji koja je osvojila i male i velike. Kako je brzo došao val, tako brzo je i prošao – većina ljudi je prestala igrati nakon nekoliko tjedana, a već sada se možete okušati i u novoj Pokemon igri – Pokemon Duel!

Igra je besplatna, ima slatka džepna čudovišta u glavnoj ulozi i sigurno će biti hit no već sad je jasno da nema potencijal kao Pokemon Go! jer joj nedostaje taj oslonac na proširenu stvarnost i interakciju u stvarnom svijetu.

Drugi mediji tepaju da je igra strategy battle na poteze, ali svatko tko imalo gejma će ozbiljno zamjeriti ovakvom razbacivanju s pojmom “strategija”. U igri skupljate virtualne figure i borite se šnjima u pokušaju da preuzmete teritorij svoga protivnika. Još ne znamo je li vam protivnik računalo ili još neki Pokemondžija iz ostatka svijeta.

Pokemon Duel je dostupan i za iOS i za Android, besplatan je i nemate izgovor da ga barem testirate. Da biste ozbiljno napredovali, vjerojatno će trebati opeglati karticu koji put za neke in-app kupnje.

TAGOVIandroid Gaming hit igra igra iOS pokemon Pokémon Go

Komentiraj