Igre

Aside Banners

Posjeti kino Europu i odmjeri snage u najpoznatijim igrama današnjice – FIFA, Fortnite i još brdo toga

Piše , Objavljeno

Tele2 PlayDay 15. prosinca preuzima kino Europa: FIFA 19, Fortnite, Clash Royale, Just Dance 2019 i PUBG Mobile

Tko je jači – Chelsea ili Real, ti ili tvoj najbolji prijatelj? Je li u Zagrebu popularniji PUBG ili Fortnite? Sve odgovore saznaj u kinu Europa.

Centar Zagreba postaje središte gaming svijeta u subotu, 15. prosinca. Tada kino Europa preuzima Tele2 PlayDay. Najznačajnija regionalna esports organizacija Valiance predstavlja interaktivni događaj koji je potpuno besplatan i otvoren za sve generacije, a prilika je da se zaigraju neke od najpoznatijih igara današnjice i upozna s najbrže rastućom industrijom.

Treće izdanje poziva da odmjerite snage na velikim FIFA 19 i Clash Royale turnirima, zaigrate Fortnite i PUBG Mobile ili pokažete skriveni John Travolta talent na Just Dance natjecanju.

47686255_2205893036109912_1930712868999659520_o

Natjecateljski dio svakako predvodi FIFA 19 turnir, a osim online kvalifikacija, prijave su za 56 osoba moguće na dan događaja već od 10:00, a kvalifikacije počinju sat vremena kasnije. Veliko finale se igra u glavnoj dvorani u 16:00 i prenosi na velikom platnu dok sve prate gaming Youtuberi Malajski Tapir i PvTMole.

Clash Royale turnir u najkompetitivnijoj mobilnoj igri u regiji može zaigrati ukupno 64 igrača, prijave su otvorene od 11:00 na dan događaja u jedinstvenoj dvorani Muller, a cijeli taj program vodi trener Coach Oak.

Igrat će se i dvije najpopularnije Battle Royale igre. Fortnite će preuzeti veliku dvoranu, a u Squad, Duos i Duo programu će KOFS i PvTMole igrati s ekipom iz publike ili međusobno. Bit će tu i Fortnite kviz, Q&A, a prikazat će se i pobjednici najboljeg plesa u natjecanju Saturday Fortnite Fever, te je sve na programu od 12:00-15:30.

Drugu igru iz ove kategorije, PUBG Mobile, će tijekom cijelog trajanja događaja u dvorani Muller moći zaigrati svi i to na najnovijim Huawei smartphone uređajima.

Predvorje kina, uz FIFA 19 turnir, preuzima najpoznatija plesna igra Just Dance 2019 gdje ćete plesom moći osvojiti i vrijedne nagrade.

Broj mjesta je ograničen, a prijave su moguće i prije službenog otvaranja vrata. U samom centru grada možete izbrusiti svoje vještine u najpoznatijih igrama današnjice, upoznati najveća imena hrvatske gaming scene, zaigrati na najboljoj opremi i osvojiti vrijedne nagrade.

Više informacija potražite na web stranici Playday.gg i na službenoj Facebook stranici eventa.

PR

TAGOVIFIFA fortnite Gaming kino europa

Komentiraj