Igre

napredak

Aside Banners

Pro Evolution Soccer za 2020. godinu promijenio ime, a predstavio nam i stara poznata lica

Piše , Objavljeno

Pro Evolution Soccer se vraća i ove sezone, ali dogodilo se nešto čudno. Ne možemo reći “nezamislivo” jer ne znamo u što više možemo vjerovati, ali evo – ne bismo nikad rekli da ćemo dočekati da se ljubljeni nam PES nazove eFootball PES 2020.

eFootball PES 2020?!

Zvuči nam kao neka fejk aplikacija s Googleovog Play Storea iako to očito nije slučaj. Ipak je igra predstavljena na E3 2019 sajmu gdje je u opticaj pušten i novi trailer. U traileru smo vidjeli i neke vješte njuške koje nam nedostaju u nogometnom svijetu.

.

Trailer nam isto izgleda kao nešto što je sklepao neki fan u svojoj garaži, ali hej – KONAMI nikad nije previše mario za estetiku, bar kad su u pitanju nogometne simulacije.

Vidjet ćemo inovacije u samom gameplayu, a prezentiraju da je i bivši kapetan Barcelone Andres Iniesta pomogao u razvoju – poglavito u tumačenju obrambenih taktika.

Bit će tu realističnijih grešaka igrača pa kad peglaš po boku i naletiš na neodlučnog obrambenog igrača, moći ćeš iskoristiti njegovu manu. Lopta navodno ima bolja fizička svojstva, tu je i updateana Master liga te još brdo stvari koji nam možda donesu najbolju nogometnu simulaciju svih vremena, a možda su samo kvalitetno napisan press release.

Znat ćemo 10. rujna kada igra napokon nađe put do tržišta.

TAGOVIkonami nogomet pes pro evolution soccer