Igre

tri hita

Aside Banners

Tko zna kad ćeš se dokopati PS petice pa nemoj propustiti ove besplatne PS hitove za siječanj

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot Idesh Edit

Nova godina, novi mjesec odnosno ako ste PlayStation+ pretplatnik znate što slijedi, a to su nove potpuno besplatne igre.

Iz nama nepoznato razloga vijesti o besplatnim igrama dobijemo sve kasnije. Nadamo se da će se ponovno stvoriti nekakav ritam te da ćemo znati sve prije jer ne želimo biti među onima koji su taman kupili igru koja je sada besplatna – nitko ne voli taj osjećaj.

Za ovaj mjesec su pripremljene tri slastice za igrati. Sve tri su dostupne na PlayStation petici, ali samo dvije zadnje se mogu igrati na četvorci.

Maneater

.

Ova igra nema veze s Nelly Furtado čiji hit smo pjevušili u glavi saznajući prvi naslov koji je dostupan samo na petici.

Najkraće bismo ovaj naslov opisali kao RPG u kojemu igrate kao morski pas. Rastete, razvijate se te imate mnoge kozmetičke opcije koje vaš izgled čine još opasnijim.

Ako ste jedan o rijetkih sretnih vlasnika petice – isprobajte ovaj naslov, svakako je besplatan.

Shadow of the Tomb Raider

.

Posljednji nastavak nove trilogije i super dugo popularne heroine, ženske verzije Indijana Jonesa – Lare Croft.

Kako se Square ubacio u čitavu franšizu, stvarajući novu trilogiju donijeli su jako puno noviteta koje smo mi s raširenim rukama pozdravili.

Lara više nije bila ona svemoguća sexy ubojica koja barata s dva pištolja istovremeno. Sada je ona ne baš svemoguća sexy ubojica koju ćemo više viđati s lukom i strijelom te se bori za goli opstanak.

Ovo morate igrate, pogotovo ako ste igrali prva dva dijela nove trilogije.

Greedfall

.

“Klasičan” RPG naslov koji neće obrnuti čitav žanr naglavačke, ali će solidno odraditi svoj dio posla. Uobičajene stvari vas čekaju poput magije, vatrenog i hladnog oružja.

Također ćete se susresti s već poznatim “skill-treeovima” koje nude raznorazne mogućnosti uz pomoću kojeg imate dosta slobode oko izbora što i tko će vaš lik biti.

Ako ste željni RPG-ova i čekate Final Fantasy XVI – ovo bi vam moglo ublažiti malo žeđ tijekom čekanja.

TAGOVIGaming playstation ps plus PS4 ps5 sony