Igre

virtualno, ali...

Banner 300

Seksi junakinje i seks u virtualnom svijetu Mass Effecta

Nikad u povijesti zagriženim gamerima koji svjesno zanemaruju društveni život radi samo još jednog questa, romantična ljubav ili barem seks na jednu noć nije bila bliža do dolaska Mass Effecta.

Piše , Objavljeno

Mass Effect, sva tri nastavka, obiluju predivno oblikovanim ženskim likovima, a s većinom je moguće stupiti u kontakt, a ako se potrudite, umiljavate im se i kupujete fine stvari dobijete priliku i za nešto više. Hmm, zvuči poznato?

Ashley Williams

Ashley Williams

Ashley Williams


Ona dolazi iz vojničke obitelji slavne prošlosti. Dobro, njezin djed je bio prvi general koji je mahnuo bijelom zastavom izvanzemaljskoj vojnoj sili. Nije neki uspjeh, ali barem je ostao zapisan u povijesti, dok je ona ogorčena zbog svog nenapredovanja. I da, u slobodno vrijeme čisti oružje u svojoj sobi.
Ne zvuči ko cura kojoj biste prvoj pristupili u prepunoj prostoriji, ali kroz razgovore s njom na vidjelo izlazi njena nježnija strana (obožava pjesmu “Ulysses” Alfreda Tennysona ). Pa ako volite dobru djevojku koja može rastaviti jurišnu pušku u manje od 10 sekundi, samo naprijed.

Miranda Lawson

Miranda Lawson

Miranda Lawson


Nema ženskog lika u sva tri nastavka Mass Effecta oko kojega smo se tolko zadržavali, pogledavali iz svih kuteva te gomilali njene screenshotove. Miranda se pojavljuje u drugom nastavku kao Shephardova zamjenica te je umjetno stvorena i genetski izmjenjena kako bi bila intelektualno, ali i ,nama važnije, fizički superiorna. I bogme jest.
Nismo tolko slinili za nekim likom iz igre još od vremena Kitane iz Mortal Kombata. Ako vam treba još koji razlog osim navedenih da iskušate sreću sa savršenom Mirandom, prestanite čitati ovaj članak.

Kasumi Goto


Kasumi Goto je najbolji lopov u cijeloj galaksiji, a samo vrlo mali broj ljudi zna kako ona točno izgleda. Mi smo među tim sretnicima.
U Mass Effectu je dostupna samo putem DLC-a “Stolen memory”, ali isplati se potruditi i nabaviti si taj dodatak na drugi nastavak. Ona je važan dio naše ekipe te smo ju često slali u izvidnicu ispred nas zbog svojih, ovaj, izvanrednih vještina. Iako joj kapuljača skriva dobar dio lica, sudeći po onom što se vidi Kasumi je pljunuta Loreen. Sjećate se Loreen, pobjednice ovogodišnjeg Eurosonga?

Liara T’Soni

Liara T'Soni

Liara T’Soni


Nakon tri predivne žene, došao je na red i na jednu izvanzemaljku. Ona je Asari, pripadnik najjače i najpoštovanije rase u galaksiji te živi do tisuću godina. Ne smijemo zaboraviti još jednu sitnicu u vezi Asare. To je jednospolna vrsta, što Liaru čini popriličnim rizikom, ali tko smo mi ako ne istraživači. S tim da Liara ima samo 106 godina što je u svojoj vrsti svrstava u barely legal kategoriju. Nama dovoljan razlog da popijemo nekoliko pića za šankom, zaboravimo na gluposti o jednospolnosti i krenemo u akciju.

Tali’Zorah nar Rayya

Tali'Zorah nar Rayya

Tali’Zorah nar Rayya


Tali’Zorah je također pripadnica jedne izvanzemaljske vrste, Quariana. To je nomadska vrsta koja je izgubila svoj rodni planet u ratu sa strojevima koje su izumili kao pripomoć. Eh, naprednija i razvijenija vrsta, a jedini im grijeh što nisu pogledali ni jedan nastavak Terminatora.
Tali srećemo tokom prvog dijela te oduševljeni njenim napetim izvanzemaljskim tijelom odlučujemo joj pomoći i priključiti ekipi. Quariani, zbog svog slabog imunološkog sustava moraju stalno nositi izdužene maske pa nikad ne vidimo njezino lice. Problem koji muči velik dio Mass Effect zajednice. Što se nas tiče može se iza maske skrivati lice Sarrah Jessice Parker, ne bi nam smetalo.

Osim ovdje navedenih postoji još žena, izvanzemaljaca pa i strojeva s kojima možemo ulaziti u lagani flert, ali smatramo da bi već ovo trebao biti dovoljan razlog da nabavite, ako niste, sva tri dijela Mass Effecta i završite najvažniji i najbitniji quest u cijeloj igri.

P.S. Za sve nestrpljive koji žele preskočiti duge razgovore, kupovanje darova i moguća odbijanja ispod teksta je postavljen video isječak koji se odvrti nakon što zapečatite dogovor sa jednom od gore predstavljenih ljepotica.

TAGOVIAxe svemir igre mass effect seks

Komentiraj