Igre

Video recenzija

Banner 300

Sleeping Dogs je skriveni sandbox hit godine

Tko bi rekao da će nekadašnji True Crime: Hong Kong iz otkazanog crnog pačeta prerasti u ovako divnog labuda? Sleeping Dogs imao je trnovit put do izlaska, ali developeri su pokazali da ih ništa ne može spriječiti u naumu da na tržište izbace vrhunski proizvod.

Piše , Objavljeno

Sleeping Dogs... not so sleepy

Sleeping Dogs… not so sleepy


Prvi izdavač Activision procjenio je da tadašnji True Crime:Hong Kong neće zaraditi novce kojim su se nadali pa je taj projekt otkazan, ali drugi izdavač, Square Enix, prepoznao je kvalitetu i potencijal projekta te se ubacio u priču. Pod njihovom palicom igra je promijenila ime u Sleeping Dogs, a developeri iz United Front Gamesa dobili su pomoć i Square Enixova London studija u produkciji. Nekih godinu dana nakon svega toga, sredinom kolovoza, Sleeping Dogs izašao je na tržište u verzijama za PC, X360 i PS3, a na oduševljenje mnogih gamera ispostavilo se da je konačni proizvod jedna od najboljih igara sandbox žanra općenito. Da, čak i veliki GTA bi mogao naučiti ponešto od ovog “uspavanog” hita.

Kako igra izgleda, što je tako posebno u njoj te koji elementi ipak trebaju još mrvicu poliranja, provjerite u HCL-ovoj video recenziji.

A za još više detalja provjerite punu tekstualnu recenziju na HCL-u koja sadrži i konačnu ocjenu.

RECENZIJA:Sleeping dogs

TAGOVIhcl sleeping dogs

Komentiraj