Igre

Aside Banners

Sportska odjeća za – gejmere? Pazi ove kratke hlače za digitalne sportaše

Piše , Objavljeno

Gaming je dogurao daleko, više ne prolaze smrdljivi hoodieje kupljeni u Pragu s natpisom Prague, sada se prodaje profesionalna odjeća namijenjena boljim performansama igrača. Svaka sitnica pomaže pa je tako KontrolFreek odlučio pozicionirati se visoko na tržištu performance gaming odjeće. K@tastr0falan spelling na stranu, KontrolFreek prodaje (uz odjeću) i filozofiju koja bi nekom mogla zvučati kao magla, a nekom kao misija sa znanstvenom podrškom. Svoju novu liniju su predstavili prošloga mjeseca na Major League Gaming Vegas turniru, a čitava kolekcija se sastoji od majice s kapuljačom i para kratkih “gamerskih” hlača.

Screenshot_2

Screenshot_3

Ako si gamer, znoje ti se ruke, nemaš baš vremena tražiti ručnik, a nije kul brisati ruke od traperice. Jer imaš previše godina da bi to radio. Ali očito nemaš previše godina da kao odrasla osoba izlaziš u javnost u kratkim hlačama koje neodoljivo podsjećaju na košarkaški šorc. E i hlače i hoodie imaju posebne dijelove koji su namijenjeni upravo za brisanje ruku, brzo se suše i učinkoviti su.

Press release govori da materijal dozvoljava gamerima da “lagano osuše svoje dlanove i prste, eliminirajući mogućnost sklizanja palca kako bi se povećala kontrola i preciznost”. Zvuči znanstveno.

Hoodie ima i povećanu kapuljaču kako bi slušalice bez problema stale unutra, ali i dale gameru “osjećaj zaštite te povećanu mogućnost fokusiranja”.

Screenshot_6

Screenshot_5

Šorc 36 dolara, hoodie 66 dolara OVDJE. A možete naći nešto slično i kod bakica s tržnice. Nešto na čemu neće tako cool pisati “Kontrol Freek”.

Podržavamo e-sports scenu, treba puno prakse da se može ostati na vrhu, ali nekako mislimo da je sportska odjeća za gejmanje overkill.

TAGOVIesports Gaming igre odjeća sport

Komentiraj