Igre

divno je

Aside Banners

Starcraft odsad dostupan džabe – downloadaj i peglaj ovu legendarnu igru pa i na poslu ako treba

Piše , Objavljeno

Blizzard slavi remasteriranu verziju Starcrafta na najbolji mogući način – izvorne verzije Starcrafta i njegovih expansion packova je stavio na besplatan download. Ova remasterirana verzija izlazi na ljeto pa je Blizzard izabrao dobar način za podsjećanje fanova o korijenima jedne od najigranijih franšiza u povijesti koja čak u nekim zemljama svijeta graniči s pojmom nacionalnog sporta.

Starcraft (napominjemo – originalni Starcraft iz 1998. godine) je moguće skinuti posve besplatno na Blizzardovim stranicama OVDJE, a igre je moguće pokrenuti i na Windowsima i na Macu – bez obzira koliko vaša računala stara bila.

Prvi Starcraft je izašao 1998. godine, ovaj RTS su zavoljeli gotovo svi, a u Južnoj Koreji ima više sljedbenika od nogometne reprezentacije.

StarCraft Remastered obećava 4K grafiku za svu ekipu koja brije na maksimalne detalje, ali Blizzard obećava kako će vlasnici i originalne verzije i remasterirane verzije moći igrati zajedno online. Nije li to divno? Gaming zajedništvo, ništa politika.

TAGOVIfree download Gaming igre starcraft

Komentiraj