Igre

rejting 99

Aside Banners

Steph Curry će biti najbolji igrač svih vremena u NBA 2k-u punih 30 sati

Piše , Objavljeno

Ono što Stephen Curry radi na terenu je nevjerojatno. Kao da je u videoigri. Zato je i smiješno što u videoigri Curry nije baš toliko bio dobar. Dosad.

Steph Curry

U veljači je direktor NBA 2k gameplaya Mike Wang (da, ta pozicija postoji, a i njegovo prezime postoji) izjavio za Forbes kako je jako teško realno prikazati Stephen Currya u igri jer bi jednostavno bio predominantan kad bi mu se svi atributi pojačali kao što on to i zaslužuje.

Čini se kako su ipak odustali od kočenja Stephenova talenta nakon što je Stephen postao prvi igrač u NBA povijesti koji je osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača lige (MVP) s maksimalnim brojem bodova. Svaki glasač mu je dao prvo mjesto. Druga MVP nagrada zaredom, a ako Golden State ovako nastavi bit će i drugi naslov NBA prvaka.

Under Armour je postavio ovaj video u kojem tvrde kako će punih 30 sati Steph Curryev 2k rating narasti s 95 na 99 – i time će postati najbolji igrač u povijesti igre.

“Napokon će Stephen iz video-igre postati nevjerojatan kao Stephen iz stvarnog života” Under Armour

NBA 2k je postao puno bolja igra otkad su počeli osvježavati rating igračima ovisno o njihovoj formi. A kakva je Curryeva forma? A vraća se nakon manje ozljede, ali je svejedno prije dva dana je Curry u produžetku protiv Portland TrailBlazersa zabio 17 koševa (u 5 minuta!!!) – što je rekord po broju koševa u produžetku.

 

Počinjemo odbrojavati 30 sati u četvrtak u 15h po pacifičkom vremenu. Što će reći da će kod nas dominacija Stephena Currya započeti oko ponoći u petak.

Šteta što ne smijemo na poslu razbacati koju s Golden Stateom.

TAGOVIkošarka lebron james nba sport steph curry

Komentiraj