Igre

leti leti leti

Aside Banners

Stiže Microsoft Flight Simulator – igraj, poznavanje upravljanja avionom će pomoći kad napadnu zombiji

Piše , Objavljeno

Zadnjih mjeseci Microsoft testira igru, a igra je od danas spremna za prednarudžbu i predinstalaciju. Iznimno detaljna igra je dostupna od osamdesetih, a zadnje izdanje koje smo imali priliku igrati (ali nismo) je Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition iz 2014. godine.

U šest godina su računala dodatno uznapredovala, a ako je suditi po traileru čeka nas gozba za oči.

Igra je next-level, a bit će zanimljiva i profesionalcima i potpunim početnicima. Također uključuje stvarne vremenske prilike, promet i životinje. Nadamo se da nijedna ptica neće uletjeti u motor nikom od vas.

Vidi divote.

Tri su verzije igre – standardna, deluxe i premium deluxe. Standardna uključuje 20 aviona i 30 aerodroma i izbit će vam iz džepa 59.99 dolara. Deluxe donosi 5 aviona i 5 aerodroma više za 89.99, a ova najskuplja je 119.99 i donosi 10 dodatnih aviona i 10 aerodroma – uključujući i Heathrow. Franje Tuđmana nema na popisu aerodroma, moguće da Microsoft nije htio iskeširati BDP Luksemburga za licencu.

Igra će biti besplatna za sve koji imaju Xbox Game Pass, ali s obzirom da smo mi više Playstation nacija – morat ćeš iskeširati.

TAGOVIaerodromi avioni Gaming igre microsoft flight simulator PC