Igre

pregled novih igara

Aside Banners

Što ćemo igrati u 6. mjesecu? HCL ima odgovor

Gamerski svibanj je bio odličan. Zabavljali smo se uz naslove poput The Witchera 2, L.A. Noire i DiRT 3... Ali stigao nam je lipanj, a ovaj mjesec gameri imaju još veći izbor potencijalnih hit naslova.

Piše , Objavljeno

Iako je ponuda igara u lipnju stvarno bogata, šesti mjesec 2011. godine ostati će zapamćen po izlasku igre koju su fanovi čekali punih 12 godina. Znate o čemu pričamo jelda? Duke Faking Nukem Forever! Da, legendarni Đuka vraća se na PC i konzole kako bi s pogledom iz prvog lica ubijao vanzemaljske beštije uz odobravanje razgolićenih djevojaka. Ultimativni mačo trenutci zagarantirani.

Pored Đuke, upravljati ćemo i virtualnom Alisom u njenoj novoj i nadasve jezivoj avanturi imena Alice:Madness Returns, a jezivosti ne bi trebalo prifaliti ni trećem po redu F.E.A.R-u. Još su tu i novi Red Faction podnaslova Armageddon kao i Call of Juarez:The Cartel te Dungeon Siege 3. No navodeći ove naslove tek smo zagrebali površinu. Vjerujte nam kad kažemo da je lipanj bogati gamerski mjesec. Zapravo, ne vjerujte nama – vjerujte momčinama s HCL portala koji su i za ovaj mjesec složili video special koji pod naslovom “Što ćemo igrati u 6. mjesecu?” ističe samo najzanimljivije igre. Video pogledajte ispod, a nakon njega provjerite i njihovu potpunu listu datuma izlaska igara za 6. mjesec.

HCL:Datumi izlaska igara u lipnju – puna lista

TAGOVIDuke Nukem hcl igre

Komentiraj