Igre

dobra priča i gomila problema

Aside Banners

The Witcher 2 u HCL-ovoj video recenziji

The Witcher 2: Assassins of Kings nastavak je jednog od najboljih RPG naslova u zadnjih pet godina. Shodno tome, igru su krasile velike ambicije i ogromna očekivanja igrača. Što je na kraju ostalo od svega toga, analizira se u novoj video recenziji HCL portala.

Piše , Objavljeno

The Witcher 2:Assassins of Kings nastavak je jednog od najboljih RPG naslova u zadnjih pet godina. Shodno tome, igru su krasile velike ambicije i ogromna očekivanja igrača. Što je na kraju ostalo od svega toga, analizira se u novoj video recenziji HCL portala.

Iako su ga mnogi već proglasili RPG hitom godine, The Witcher 2 će tu titulu morati pričekati još neko vrijeme. Jer kao prvo – iza nas je tek polovica godine, a kao drugo – za ugodno i kvalitetno iskustvo, razvojni tim CD Projekt igru će morati dodatno ispolirati. Naime, iako novi Witcher ima fantastičnu priču, atmosferu i dizajn, te odličano prezentira RPG elemenate, potkrao se tu niz problematičnih propusta i gluposti.

Srećom, na rješavanju tih minusa već se radi, pa su prve korisničke modifikacije za igru već dostupne, a službena zakrpa stiže ovoga tjedna. Dakle, izgledno je kako će se tehničke poteškoće eventualno izgladiti, a ono što će nakon njih ostati prava je poslastica za sve ljubitelje RPG igara. Bogata i sadržajna fabula, višestruki ishodi, fenomenalan dizajn i vrhunska karakterizacija likova, raznovrsni zadaci te izazovan gameplay svijetle su strane Witchera 2. Više o njima saznat ćete u spomenutoj video recenziji, a ukoliko vas zanimaju i najsitnije pojedinosti, pročitati ih možete u HCL-ovoj opširnoj tekstualnoj recenziji ove igre čiji link prilažemo ispod videa.

The Witcher 2:Assassins of Kings

PUNA RECENZIJA: The Witcher 2:Assassins of Kings

TAGOVIhcl igra rpg the witcher The Witcher 2: Assassins of Kings

Komentiraj