Igre

tko ju je rasplakao

Aside Banners

Video recenzija: Lara Croft natjerana u plač

Piše , Objavljeno

Kolege s HCL portala donose video recenziju reboota Tomb Raider serijala u kojem bolje upoznajemo Laru Croft.

Laru Croft koju smo upoznali tijekom godina uz Tomb Raider serijal teško bi nešto moglo natjerati u plač. Upoznali smo ju kao iznimno samouvjerenu, iskusnu, spretnu i sposobnu heroinu koja pljačka grobnice, ne boji se ničega i ubija raznolike neprijatelje bez previše razmišljanja. No kako je nastala ta neustrašiva heroina? Je li uvijek bila takva? Nova Tomb Raider igra, izašla nedavno za PC, Xbox 360 i PlayStation 3 daje jedan potpuno novi pogled na poznatu heroinu.

Jednostavno nazvan Tomb Raider, ovaj reboot ilitiga ponovno pokretanje slavnog serijala, potpuno je drugačija igra. Ne samo zato što ovdje imamo priliku vidjeti Laru na njezinoj prvoj avanturi kao mladu i neiskusnu djevojku preplašenu za svoju i sudbinu dragih joj kolega, već i zato jer je gameplay bitno dinamičniji i atraktivniji sukladno nekim modernim standardima u dizajnu videoigara. Na koji način sve to funkcionira i koliko igra na kraju ima smisla, objasniti će vam kolege s HCL portala u svojoj video recenziji.

HCL-ovu konačnu ocjenu i detaljniju tekstualnu recenziju provjerite putem linka ispod, a nama u komentarima recite jeste li zaigrali novi Tomb Raider?

Recenzija: Tomb Raider

TAGOVIhcl lara croft recenzija igre tomb raider

Komentiraj