Igre

Aside Banners

Vin Diesel je posvuda, evo ga sad i u videoigri u kojoj bježi od T-Rexa – Ark 2 najava

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: IGN/Youtube Screenshot

Vrlo lako je moguće da niti ne znate što je Ark. Poznavanje tog naslova je samo znak da ste gamer malo tvrdokornije vrste.

Ako se niste smatrali najžešćom vrstom gamera, ali znate za Ark: Survival Evolved, znate da taj akcijski open world survival RPG ima deset DLC-jeva – onda je vrlo lako moguće da jeste veliki zaljubljenik u video igre i sve što ide uz njih.

Doduše, to ste možda mogli saznati i po merchu na policama ili Assassin’s Creed majici koju trenutno nosite. Prestanite biti anoniman gamer i izađite iz ormara jer je gameanje cool!

Ukratko, Ark je kao Minecraft koji se susreo s filmom Cast Away kada bi na otoku na kojemu se nalazio Tom Hanks živjela prahistorijska bića koja možete ukrotiti i još drugi igrači koji vas cijelo vrijeme trolaju. S pravom u opisu žanra ova igra nosi survival etiketu, ovo sve navedeno stvarno treba preživjeti.

Danas ovu igru možete igrati na svemu što može pokrenuti video igre, osim na Tamagočiju. Jedino je Doom jedinicu moguće igrati na više uređaja.

Ako slučajno mislite i dalje da gameanje nije cool te ovo zvuči sve pre geekovski, uvijek se možete opravdati time da je Keanu Reeves postao lik u video igri, a tko ne voli Matrix. No, ako to nije dovoljno vašim sugovornicima – imamo novi primjer: Vin Diesel.

Vin se pojavljuje u novoj najavi Ark dvice. Iako je takozvani “cinematic” najava u pitanju, dovoljan je da se prepozna koliko je Vin cool i moćan u njemu. Ne znamo još je li on igriv lik u igri ili je samo neki bitan NPC. Nadamo se svakako da ga nisu uzeli samo za trailer…

Kako god bilo, yvijezda Brzih i žestokih baš fino šamara te karakondžule i sređuje Jurassic Parkov logo.

Imamo još vremena prije, nego vidimo što će se sve stvarno zbivati u tom prethistorijskom SF svijetu (dap, takav je spoj).

Pogledajte sve drugo sami.

.

TAGOVIark Gaming vin diesel