Igre

mirrorception

Aside Banners

Začudo – možeš igrati igru iz Black Mirror: Bandersnatch epizode, ali postoji kvaka

Piše , Objavljeno

Pogledali ste Black Mirror: Bandersnatch i pošteno ste izgubljeni u vlastitoj stvarnosti? Ekipa iza serije je ubacila još jedan sloj – stvarno postoji još web stranica Tuckersoft Gamesa na kojoj ćete još jednom moći proći kroz povijest kompanije, ali i saznati više o njihovim drugim igrama.

Uvjerljivo najveća fora na stranici je igriva verzija Nohzdyvea, igre na kojoj je Colin iz Bandersnatcha radio.

Kako bi stvari bile baš onakve kakve trebaju biti – igru možete igrati samo uz pomoć ZS Spectrum emulatora. Ako dosad nikad niste igrali ništa uz pomoć emulatora – programa koji oponaša operativne sustave različitih računala i konzola iz prošlosti, propustili ste zaigrati brojne Nintendo, Playstation, čak i Atari klasike na modernim računalima.

Znači – skočiš do stranice Tuckersoft Gamesa, skineš .tap file Nohzdyvea i pokreneš ga u emulatoru (npr. Speccy).

Zaroni na nos kao Bujanec

Zaroni na nos kao Bujanec

Napomena: u nekim browserima se Nohzdyve ne vidi u lineupu Tuckersoft igara (Chrome i Opera neće, Firefox nam se nije dalo instalirati, ali na Microsoft Edgeu smo otvorili potreban link kako spada).

Volimo easter eggove, svaka čast svima.

Bandersnatch igra ipak nije igriva, ali s obzirom da je cijela epizoda igra i da ne završi baš najbolje (a i nismo još zaključili kako svaki završetak izgleda) – možda i bolje.

TAGOVIBlack Mirror emulator Gaming igre konzole zx spectrum

Komentiraj