Film i TV

Sada stvarno vjerujemo

Aside Banners

Imamo konačnu potvrdu: ‘Dosjei X’ se na male ekrane vraćaju već u siječnju!

Piše , Objavljeno

Iako su glasine počele kružiti već prije par mjeseci, a službeno se o tome govori tek odnedavno, nismo bili sigurni kako se Dosjei X stvarno vraćaju na male ekrane do ove vijesti!

x-files

S jedne strane želimo vjerovati, ali smo se s druge opet dovoljno puta opekli da pušemo i na hladno te si ne možemo dopustiti euforiju kada bi vrlo lako sve mogao biti samo lijepi san. Da, nova i skraćena sezona kultnih Dosjea X je i službeno najavljena krajem siječnja, svoj su povratak korijenima potvrdili i David Duchovny i Gillian Anderson, a sve je to tako fino najavio tvorac same serije Chris Carter, no crvić sumnje nas je i dalje izjedao. Nije kao da je Duchovny najpouzdaniji čovjek u Hollywoodu, a i Gillian ima neke svoje ideje pa je vrlo lako moglo doći do pucanja svega. No Fox je jučer objavio kako prva epizoda nove 6-dijelne sezone s emitiranjem kreće već u nedjelju, 24. siječnja 2016. godine pa nam je srce napokon na mjestu i tek sada možemo reći: “Toooo, vraćaju nam se Dosjei X!!!

x-files 2

Premijera je zakazana za nedjelju nakon jednog od mečeva polufinala NFL sezone (NFC Championship iliti prvenstvo konferencije) kako bi se kapitaliziralo na gledateljima ovog iznimno popularnog sportskog događaja, a već će idući tjedan Dosjei X nastaviti u nešto klasičnijem ritmu, ponedjeljkom u 20:00 sati po lokalnom vremenu. Osim ekipe koja će raditi na projektu, među kojima su i stari znalci Walter Skinner i Cigarette-Smoking Man, ne zna se puno drugih detalja, a i priča se za sada drži tajnom iako većina pretpostavlja kako će se vrtjeti oko vanzemaljaca. Što se nas tiče, može biti i o misteriji babinog kurjeg oka, samo neka nam se Dosjei X vrate!

TAGOVIchris carter David Duchovny dosjei X fox Gillian Anderson misterija sf x-files

Komentiraj