Zabava

Aside Banners

In Treatment – Dnevna doza psihoterapije

28. siječnja krenula je nova HBO serija koja se na zanimljiv način pozabavila ljudskom psihom...

Piše , Objavljeno

In Treatment

In Treatment

Mark Wahlberg, stari reper, model za Calvin Kleina, glumac, a odnedavno i producent, nanjušio je gdje leži novac pa je u par godina povezan sa već drugom odličnom serijom.

Nakon što nas je oduševio sa “Entourage” svoje je prste umiješao i u “In treatment” koja je nastala prema istoimenoj izraelskoj seriji (izraelski “Be ‘tipul” s emitiranjem je započeo još 2005. i jedna je od najuspješnijih dramskih serija u toj zemlji). Izvorni tvorac serije, Hagai Levi jedan je od izvršnih producenata američke verzije pa možemo biti sigurni kako američka lokalizacija neće biti razblažena i “poglupljena” da se tamošnji gledatelji ne bi morali previše truditi.

Gabriel Byrne

Gabriel Byrne

Radnja prati psihoterapeuta, dr. Paula Westona (Gabriel Byrne) koji svakodnevno u svoju ordinaciju prima različite “sjebolike” koji zauzmu poziciju u kauču i trabunjaju o svojim problemima. Zanimljiv je detalj da se radnja najvećim dijelom odvija u ordinaciji doktora Westona s povremenim izletima u ordinaciju umirovljene psihoterapeutkinje Gine (Dianne Wiest) koju Weston posjećuje kada mu dopizde žalopojke njegovih “plačipičkastih” pacijenata. Unatoč jednoličnosti scenografije, serija će vas držati zalijepljenima za ekran punih pola sata koliko jedna epizoda traje.

Pogledali smo cijeli “prvi tjedan” i Idesh! odgovorno stoji iza svake svoje riječi kada vam kaže da ako ćete čekati da HRT počne otkupljivati dobre serije, do 2010. pogledat ćete (možda) par dobrih (koje su BTW već debelo zaboravljene u drugim zemljama) i pun kurac nekvalitetnog smeća s kojime vas ti idioti šopaju. Zato, ili se pretplatite na neke dobre kablovske programe ili se priklonite “starom hrvatskom načinu” i pobrinite se za svoj televizijski program. Ukratko, In treatment=Odlično.

TAGOVIDianne Wiest entourage gabriel byrne mark wahlberg psihijatar psihoterapija serija tv

Komentiraj