Zabava

Početak nove ere

Aside Banners

Internet je poludio za 14-godišnjom YouTube zvijezdom koja bi mogla naslijediti Justina Biebera

Justin Bieber ima već 22 godine i 1001 eksces iza sebe te polagano gubi na svojoj "vrućini", a njegov bi nasljednik mogao biti ovaj 14-godišnji iritans.

Piše , Objavljeno

Prije dobih je 7 godina započela era Justina Biebera, iznimno talentiranog klinca iz Kanade kojeg je na samo njemu poznati način otkrio i u megazvijezdu pretvorio Usher. Bilo je tu mnogo uspona i padova, loše glazbe i pokojeg prolaznog hita te hrpa skandala koji su ovog klinca pretvorili u jednog od najomraženijih celebritya na planeti. Justin sada ima 22 godine, zaradio je na desetke milijuna dolara i još uvijek ima hrpetinu fanova, ali čini nam se kako njegovo vrijeme polagano prolazi. Dolazi nova i mlađa ekipa koja udara na srca tinejdžerica, a najnovija je pošast interneta i društvenih mreža 14-godišnji Jacob Sartorius.

hey babeee ?

A photo posted by Jacob Sartorius (@jacobsartorius) on

Jacob je prije svega zvijezda na društvenim mrežama, a izgleda kako sada kreće na osvajanje nekih drugih tržišta, prije svega onog glazbenog. Baza mu je pomalo zaboravljeni Vine, gdje njegovi radovi imaju preko 600 milijuna pogleda, a na Twitteru je skupio gotovo milijun pratitelja. Dominaciju nastavlja na Instagramu gdje ga prati ukupno 6 milijuna ljudi, a priča završava njegovim YouTube kanalom na koji je pretplaćeno 1,6 milijuna posjetitelja. Hmh, uz toliku prisutnost na društvenim mrežama, pretpostavljamo kako dečko baš i ne ide u školu…

Jacob Sartorius – All My Friends:

Naravno, toliki broj fanova je nužan za lansiranje karijere jednog glazbenog anonimusa, a upravo je to ono što mali Jacob želi. Na kraju krajeva, tako je i započela karijera njegovog velikog prethodnika, a sudeći po novoj stvari, Jacob svakako ide tim stopama lakopernog teen popa koji u trans baca horde klinkica. Možda dečko stvarno i ima talenta i zapravo je sasvim drag momak, ali već vidimo da nam igra negdje tamo oko sljepoočnice i kako neće trebati dugo da se ime Jacoba Sartoriusa spominje s izrazom gađenja na licu!

TAGOVIcelebrity društvene mreže Jacob Sartorius justin bieber pjevač pop teen zvijezda zvijezda

Komentiraj