Film i TV

Star Wars sitnice

Aside Banners

Isplivali novi detalji o Ratovima zvijeda: Epizodi VII

Piše , Objavljeno

Samo se jedno pitanje zadnjih nekoliko mjeseci mota po glavama svakog fana znanstvene fantastike: Hoće li novi Star Warsi biti totalno smeće i još jedan čavao u lijesu legende?

ratovi zvijezda epizoda VII

Fanovi Ratova zvijezda su među najvećim i najglasnijim u cijelom fandom svijetu, a razljutiti njih nikome nije u interesu. Istina, pogledati će svaki film, seriju, crtić, skeč ili strip koji je vezan uz njihovo najdraže, ali to ne mora značiti da će im se svidjeti! Realnost je da nisu zadovoljni posljednjih 30 godina, te svaki novi proizvod čike Lucasa gledaju s prijezirom, ali sada kada on više nije za kormilom, možda se stvari promijene…

Novopečeni ‘bog geekova‘, J.J. Abrams, prihvatio se nezahvalnog zadatka stvaranju treće zvjezdane trilogije, što već znaju i oni koji o ovom filmskom serijalu nemaju blage veze. Ali osim toga, malo se zna o samom projektu, te je sve u sferama glasina. No, evo nekoliko vijesti koje možemo uzeti kao autentične s prilično velikom sigurnošću.

  • Snimanje Ratova zvijezda: Epizode VII počinje 2014. godine, a film bi se u kinima trebao pojaviti 2015. Sljedeća dva nastavka, shodno tome, trebala bi izaći 2017. i 2019.godine.
  • U Epizodi 7 pojaviti će se i Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo) i Carrie Fisher (Princeza Leia), reprizirajući svoje originalne uloge.

ratovi zvijezda epizoda VII

  • Yoda, Han Solo i Boba Fett dobiti će svoje filmove, koji će se u kinima pojavljivati u godinama između glavna tri nastavka. Njihove priče biti će smještene u vrijeme originalne trilogije.
  • Priča nove trilogije biti će potpuno svježa priča iz glave Georga Lucasa, a scenarij će pisati Michael Arndt (Toy Story 3, Little Miss Sunshine)
  • John Williams, skladatalje originalne teme, u pregovorima je za povratak na ovaj projekt.
  • Florence Welch, pjevačica grupe Florence and the Machine, trebala bi se pojaviti u filmu u jednoj od sporednih uloga, jer je njen stil upravo ono što se traži u Ratovima zvijezda.

ratovi zvijezda epizoda VII

To je za sada to, a sve daljnje informacije ćemo prenjeti čim nam ih naši kompići Lucas i Abrams jave.

TAGOVIgeorge lucas J. J. Abrams ratovi zvijezda star wars

Komentiraj