Zabava

Superman vs. Batman

Aside Banners

Istina je: Superman i Batman zajedno na filmu već 2015. godine!

Piše , Objavljeno

Već godinama kruže glasine o fuziji dvaju najpoznatijih DC junaka, no Warner Bros. je tek sada službeno najavio prvi Superman/Batman film, i to već 2015. godine!

batman superman film

Marvel ili DC? Rasprava o tome koji je od ova dva superhero univerzuma bolji traje i trajati će vječno, no ono što je sigurno jest da Marvel još uvijek dobiva rat na kino blagajnama. Veliki broj njegovih superjunaka otvara vrata za desetke novih filmova, dok je DC spao na ‘dva slova’: Supermana i Batmana. Zato ne čudi odluka da se ova dva lika napokon stave u isti film.

Warner Bros. je tako, na najvećem geek sajmu u svijetu, Comic Conu, koji se upravo održava u američkom San Diegu, objavio vijest da 2015. godine u kina dolazi igrani film u kojem će rame uz rame stati Čovjek od čelika i Vitez tame. Radi se o nastavaku ovoljetnog blockbustera Man of Steel, kojega će stvarati ista ekipa, u sastavu Zack Snyder – David S. Goyer – Chris Nolan, s Henryem Cavillom kao Supermanom i još nepoznatim glumcem u ulozi Batmana (Christian Bale je već odavno objavio da ne namjerava reprizirati svoju legendarnu ulogu).

Harry Lennix, koji u Man of Steel glumio generala Swanwicka, započeo je objavu citatom iz Millerova stripa The Dark Knight Returns (1989.): “Želim da zapamtiš, Clark, za sve godine koje dolaze. U svim svojim osobnim trenucima. Želim da zapamtiš moju ruku na svom vratu. Želim da zapamtiš jedinog čovjeka koji te uspio pobijediti.” 6 000 gledatelja tada je doživjelo grupno svršavanje, jer je za mnoge ovo bilo ispunjenje dugo očekivanog sna. Priznajemo, teško je ne naježiti se nakon ovakve spektakularne najave…

Amaterska snimka s Comic Cona:

Snyder i Goyer već su krenuli sa pisanjem priče, nakon čega će ju Goyer pretvoriti u scenarij. Film bi se trebao početi snimati sredinom 2014. godine, a u kina dolazi na ljeto 2015., kada će nesumnjivo biti jedan od blockbustera godine. Hoće li se Superman i Batman boriti zajedno ili jedan protiv drugoga, još uvijek nije poznato, a ako je suditi po citiranom stripu, biti će to ipak okršaj dvaju velikana. Živi bili pa vidjeli!

TAGOVIbatman comic con film superjunaci superman

Komentiraj