Zabava

Aside Banners

It`s about time!

Kada je objava Starcrafta Ghost, 2006. godine odgođena na neodređeno vrijeme, mnogi su mislili da je to kraj serijala. Blizzard je godinu dana šutio, a onda, iz vedra neba, objavio da je Starcraft II pri kraju.

Piše , Objavljeno

Prvi nastavak izašao je još davne 1998. godine, i tada je pokorio gejmerski svijet. Ako kažemo da je to igra koja je unijela mnoge inovacije u RTS žanr, koja je i nakon devet godina još uvijek jedna od najigranijih igara online, koja je prodana u devet milijuna primjerak diljem svijeta, i jos pokupila neke od najprestižnijih nagrada tadašnjeg gejmerskog svjeta svi bi već trebali znati da je riječ o legendarnom Starcraftu.

Kada je objava Starcrafta Ghost, 2006. godine odgođena na neodređeno vrijeme, mnogi su mislili da je to kraj serijala. Blizzard je godinu dana šutio, a onda, iz vedra neba, objavio da je Starcraft II pri kraju i da je datum izlaska jako blizu. Nakon početnog oduševljanje (pod to mislim da se vijest gotovo sithijski proširila netom) javila se bojazan da nastavak neće biti dorastao standardima originala, ipak, od Blizzarda se očekuje barem jednako dobru igra. Grafika izgleda sjajno, a Blizzardovi cinematicsi su kao i uvijek na najvišoj razini, uostalom uvijerite se i sami. Što više reći osim:”Hell, it`s about time!”

TAGOVIblizzard igre starcraft

Komentiraj