Zabava

Lijepi kraj tužne priče

Aside Banners

J.J. Abrams ispunio želju umirućeg fana da pogleda ‘Star Wars: The Force Awakens’

Piše , Objavljeno

Kada te netko na samrti zamoli nešto što je u tvojoj moći da i napraviš, stvarno bi bio dno od čovjeka da ga odbiješ. Na sreću, J.J. Abrams nije takav lik!

danielPrije nekoliko smo dana pisali o Danielu Fleetwoodu, 32-godišnjem fanu Star Warsa koji boluje od rijetke vrste raka i doslovno broji svoje zadnje dane na ovoj planeti, a jedna od želja prije nego što umre mu je svakako vidjeti Star Wars: The Force Awakens. Kako se bojao da neće doživjeti službenu premijeru zakazanu za 18. prosinca, uz pomoć svoje supruge Ashley, prijatelja i samih glumaca poput Marka Hamilla i Johna Boyege je odaslao apel svima onima koji to mogu učiniti da mu omoguće gledanje novog nastavka slavnog serijala prije nego što se pojavi u kinima, a vrlo nam je drago kako se njegova želja i ispunila.

Naime, glavešine iz Disneya, LucasFilma i Bad Robota, zajedno s J.J. Abramsom kao silom vodiljom, odlučili su Danielu prikazati Star Wars: The Force Awakens u njegovom domu i tako mu uljepšati njegove zadnje dane. Naravno, odbijanje ovakve zamolbe bi bila strahovito loša reklama tako da sumnjamo kako su studiji to učinili iz čistog altruizma, ali vjerujemo kako je barem J.J. ostao duša od čovjeka. Na kraju krajeva, istu je stvar napravio 2013. s filmom Star Trek: Into Darkness, koji je Daniel Craft imao priliku pogledati debelo prije premijere i to svega par dana prije svoje smrti. Mi se samo nadamo kako je Fleetwood bio zadovoljan viđenim!

TAGOVIdaniel fleetwood disney J. J. Abrams lucasfilm posljednja želja smrt star wars star wars: the force awakens

Komentiraj