Film i TV

Ima i drugih koji znaju biti face!

Aside Banners

Jack Bauer dobiva nasljednika u spin-offu kultnog ’24’

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je došlo vrijeme da stari, gunđavi i hladnokrvni Jack objesi svoje sprave za mučenje i vojni arsenal manje pacifičke države o klin i štafetu preda drugom junaku.

24 2Kažu kako je 24 bila jedna od najboljih špijunskih triler serija svih vremena, a njen glavni lik Jack Bauer i dalje slovi kao omiljeni akcijski junak ove generacije. Bome, nisu daleko od istine! Kroz osam klasičnih sezona i jedne specijalke (24: Live Another Day), J.B. je spasio svijet više puta nego Schwarzenegger i Willis zajedno, pod zemlju spremio nekoliko pokoljenja terorista i uspio biti nevjerojatno cool u procesu. Istina, veliki dio zasluga za to ide i Kieferu Sutherlandu koji je ovog junaka portretirao savršeno, a imamo dojam kako bi ovu ulogu mogao igrati cijeli život.

24 1

Ipak, 20th Century Fox Television, Sutherland i ekipa koja stoji iza serije znaju kada stati pa su tako spremni umiroviti Jacka, ali ne i 24, barem ne u smislu unikatnog koncepta u kojim se prate događaji kroz 24 sata jednog dana. Sutvorac serije Howard Gordon je tako najavio dolazak spin-offa koji će pratiti dogodovštine Bauerovog mlađeg nasljednika čije sposobnosti eliminacije neprijateljske sile čak i nadilaze one velikog mu idola, a taj bi novi projekt trebali nadzirati bivši showrunneri Manny Coto i Evan Katz. U planu je prvo napraviti skraćenu sezonu po uzoru na 24: Live Another Day, a ako se to pokaže uspješnim, postoji mogućnost nastavka regularnog snimanja. I da, nema brige, to ne znači kako je Jack Bauer mrtav… tu i tamo će se pojaviti, dati kakav savjet ili informaciju, zavrnuti nečiji vrat i ponovno nestati u sjeni!

TAGOVI24 jack bauer serija spin-off terorist

Komentiraj