Film i TV

Osvoji ruksak!

Aside Banners

Pogledaj što James Cameron misli o novom Terminatoru i osvoji nagradu!

Terminator Genisys izlazi u srpnju, Schwarzenegger je na strani dobra, John Connor je na strani zla, uloge su promijenjene, mračna budućnost je na pomolu, a film je spektakularan.

Piše , Objavljeno

Švarci is back, kao što je i obećao.

Švarci is back, kao što je i obećao.

Tvrdnju da je film spektakularan nismo iznijeli mi, već veliki mag James Cameron, otac prva dva nastavka. Otac jedina dva nastavka koja volimo. Iznimno je zadovoljan filmom i izjavio je da nije imao nikakve kreativne veze s filmom, da ga nije napisao, da ga nije režirao već da je samo fan. Iako je tehnički Terminator Genisys peti dio franšize, Cameron je čvrstog stajališta da bi ovo trebao biti treći dio te da je ovim filmom Alana Taylora franšiza potpuno uskrsnula.

Nekako smo tijekom godina izgubili želju za gledanjem novih Terminator projekata. Čak ni prekrasna Kristianna Loken nije pomogla u Terminatoru trojci, ali nakon ovakvih reakcija Camerona i scena koje nas sve više i više nabrijavaju – ne možemo ostati ravnodušni! Želimo gledati Genisys! Krivo nam je što nismo napravili nešto vrijedno sa svojim životom kao James Cameron kojeg je Paramount Pictures pozvao na ranu, privatnu projekciju filma. Morat ćemo kao svi smrtnici dočekati premijeru 2. srpnja u Cinestaru kako bismo pogledali ovaj spektakl.

Nagradna igra

Imamo dobitnika! Ruksak osvaja Miroslav Balić iz Osijeka. Ostalima više sreće drugi put.

Točno odgovorite na pitanje i osvojite drawstring ruksak s logom filma! Potrebno je samo javiti nam se na mail info@idesh.net do petka 12.06. u 12h s osobnim podacima (ime, prezime, adresa) i točnim odgovorom.

terminator ruksak

Nagradno pitanje: U prvom filmu iz 1984. godine – koji je točan naziv modela Schwarzeneggerovog Terminatora?

TAGOVIarnold schwarzenegger cinestar film genisys james cameron kino sf terminator terminator: genisys

Komentiraj