Film i TV

Leto je rasturio Jokera?

Aside Banners

Jared Leto najavljuje kako će njegov Joker biti nova razina ludosti

Piše , Objavljeno

I dok internet javnost još uvijek vijeća o tome je li novi Joker pogodak ili promašaj, Jared Leto samouvjereno najavljuje kako će njegova uloga biti nezamislivo ludilo!

leto 2Ako se vratimo u prošlost kojih 7-8 godina, prisjetiti ćemo se koliko su fanovi i opća javnost bili podijeljeni oko angažmana Heatha Ledgera kao Jokera u Nolanovom The Dark Knightu, ali isto ćemo tako ustanoviti kako se radilo o uistinu ikonskoj ulozi koja je, vjerojatno više od ičega drugoga, definirala taj fantastični klasik. Otprilike se isto to događa i danas, kada se jednako priča i o Jaredu Letu i njegovom portretu kultnog zlikovca u nadolazećem Suicide Squadu. Mnogi i dalje sumnjaju u odabir Davida Ayera, pogotovo nakon što smo imali prilike vidjeti prvi trailer, ali ima i onih koji na ovu situaciju gledaju s mnogo optimizma.

joker

Iako se mnogo toga još uvijek drži u tajnosti, procurile su informacije kako se Leto totalno ufurao u ulogu, do te mjere da je plašio svoje kolege glumce i ekipu na setu psihopatskim ispadima i ufuravanjem u ulogu koja bi ga mogla proslaviti (iako ionako već ima dobar pedigre), ali i pokopati. Nakon nedavnog je koncerta svog benda 30 Seconds to Mars Leto tako izjavio sljedeće: “Jedva čekam da vidite to – strpati će me u ćuzu nakon što ovaj film izađe!” Hrabre najave koje se mogu protumačiti kao busanje u prsa i dobar marketing, ali Leto nije jedan od onih likova koji seru bez pokrića tako da vjerujemo kako u njegovoj priči ima dovoljno istine da mu damo još malo kredita. Hoće li to na kraju ispasti dobro ili katastrofalno vidjeti ćemo 5. kolovoza 2016. godine, a do tada jedva čekamo idući trailer i nove kadrove njegovog spaljenog Jokera!

TAGOVIDavid Ayer jared leto joker psihopat suicide squad

Komentiraj