Film i TV

Joker nikada ne umire

Aside Banners

Jared Leto novim fotkama raspiruje glasine kako ipak ostaje Joker

Iako se od njega mnogo očekivalo u Suicide Squadu, Jared Leto nije pokazao mnogo, a i ono što je pokazao, nije leglo baš svima. Hoće li dobiti novu priliku?

Piše , Objavljeno

Prošlogodišnji Suicide Squad je bez imalo sumnje bio jedno od najvećih razočaranja sezone, a teško je izdvojiti koji je segment ove hrpe neiskorištenog potencijala bio gori. Fanovi su kao jednu od glavnih mana izdvajali pretjerano afektiranu i karikiranu ulogu Jareda Leta kao Jokera (iako je po meni odradio izvrstan posao i dao novi pogled na ovog zlikovca, ali eto, očito nemamo svi ukusa), ali njegovih nekoliko pojavljivanja od po pola minute uistinu nije faktor koji treba uzeti u obzir. Možda je to i problem, jer mu se nije dalo dovoljno vremena da odigra ono što je pripremio, pa ovako, izvađeno iz konteksta, izgleda pomalo nakaradno. No, ako nekoga baš zanima, u dužoj verziji Jokera ima daleko više!

Bilo kako bilo, niz loših kritika su dovele u pitanje cijeli DC svemir i onaj vezan uz Suicide Squad, a prvi na listi za odstrel se našao Jared Leto i njegov Joker. Tako su barem mnogi pretpostavili, ali zločesti Jared izgleda ima još par aduta u rukavu. Fanovi su ostali nemalo iznenađeni kada je ovaj glumac i glazbenik na Snapchatu doslovno “od nikuda” objavio dvije fotke koje su bez imalo sumnje raspirivanje glasina kako će se ipak VRATITI u ulogu koja je mnoge ostavila prilično iziritiranima.

Naravno, ne radi se čak niti o glasinama već o nečemu što može biti obična Jaredova zajebancija jer mu je, eto, dosadno, ali neke sitnice ipak daju nadu (ili ulijevaju strah) fanovima da se radi o pravoj stvari. Prije svega, tu je informacija kako je Dwayne Johnson dobio svoj vlastiti superjunački film, odnosno igrati će Black Adama u spin-offu nadolazećeg Shazama!, a sve je to plan novog smjera kojim DC želi krenuti. Također, nekoliko idućih filmova iz ovog svemira će trebati jake negativce, a pošto nema jačeg od Jokera, sasvim je očekivano kako će se on morati pojaviti barem u jednom (vjerojatno Gotham City Sirens). Tražiti novog glumca da utjelovi taj lik kada Leto uopće nije niti dobio šansu da se u potpunosti razmaše i pokaže da stvarno može i zna odigrati tu ulogu kako spada, a uz to se radi i o fakin’ Oscarovcu? Takvog se ne pušta olako!

TAGOVIDC glumac jared leto joker snapchat suicide squad

Komentiraj