Film i TV

Ćelava glava ne posustaje

Aside Banners

Jason Statham se vraća i opakiji je nego ikada u prvom traileru za ‘Mechanic: Resurrection’

Prošlo je previše vremena od kada smo zadnji put vidjeli Jasona Stathama kao junaka svog vlastitog filma, ali sada se vraća jači nego ikada!

Piše , Objavljeno

Malo koga od današnjih akcijskih junaka volimo više od Jasona Stathama, a iako je tamo negdje početkom stoljeća doživio procvat, danas ga viđamo uglavnom u sporednim ulogama ili čak kao negativca. Moramo priznati kako nam pomalo nedostaje vidjeti njegovu opaku njušku kako razbija zločeste dečke, a prvi trailer za nadolazeći Mechanic: Resurrection obećaje upravo to. A nije na domet vidjeti kako mu društvo u filmu prave Jessica Alba i Tommy Lee Jones!

Mechanic: Resurrection – video:

Mechanic: Resurrection je nastavak akcića iz 2011. godine koji nije prošao baš najbolje u kinima, ali je kao svaki Stathamov film našao svoju vjernu sljedbu. Valjda je to i glavni razlog zašto su se odlučili snimati drugi dio, a moramo priznati kako izgleda atraktivno. Par egzotičnih lokacija poput Tajlanda i Brazila, polugola Jessica Alba i poprilično netipični Tommy Lee Jones su samo šlag na tortu razbijačine koju Statham donosi, a vidjeti ćemo hoćemo li stvarno uživati kada 26. kolovoza dođe u kina!

TAGOVIakcija jason statham jessica alba mechanic mechanis: resurrection

Komentiraj